Učinkovito upravljanje in nadzor ESL z vmesno programsko opremo SmaSS

Prednosti za vaše podjetje
  • Enostavna integracija s funkcijo Klikni & namesti
  • Večjezičnost in opravljanje več dejavnosti
  • Nadgradljivost
  • Odgovorni spletni uporabniški vmesnik
  • V oblaku ali na lokaciji
  • Enostavna razširitev za vključitev podatkovnih virov in vrst zaslona
  • Stalen razvoj

KAJ JE VMESNA PROGRAMSKA OPREMA?

Izraz vmesna programska oprema se je prvič pojavil leta 1968 v poročilu po Natovi konferenci o programskem inženirstvu, vendar se je izraz začel uporabljati šele v 80. letih prejšnjega stoletja. Takrat je vmesna programska oprema pomenila predvsem rešitve, ki so zagotavljale združljivost med novejšimi aplikacijami in starejšimi sistemi. Vmesna programska oprema se uporablja v spletnih strežnikih, aplikacijskih strežnikih, sistemih za upravljanje vsebine ter drugih orodjih za razvoj in uvajanje aplikacij. Vmesna programska oprema zagotavlja vmesnik za osnovne funkcije operacijskega sistema, ki dopolnjuje vmesnik za programiranje aplikacij (API) operacijskega sistema.

Izraz vmesna programska oprema opisuje programsko opremo, ki deluje kot most med različnimi sistemi ter uporabo velja za posrednika med posameznimi sistemi v podjetju. Vmesno programsko opremo se lahko uporablja na lokaciji ali v oblaku.

Osnova s številnimi možnostmi

Vmesna programska oprema SmaSS je osnova za povezavo naših etiket z e-črnilom z vašim sistemom ali podatkovno bazo. Glede na področje uporabe ima SmaSS na voljo različna orodja in ogrodja.

Vmesna programska oprema SmaSS je trenutno na voljo za tri področja uporabe: industrija in logistika, hotelirstvo in gostinstvo ter označevanje prostorov.

SmaSS Logistics

SmaSS Logistics je rešitev vmesne programske opreme za industrijsko uporabo. Ustvarite vmesnik med svojim sistemom SAP ERP in optimizirajte svoje procese, izkoriščenost strojev in skladiščenje. Zaposlenim lahko enostavno predstavite zapletene operacije. S spremljanjem sistema lahko težave odkrijete v zgodnji fazi. To omogoča učinkovito delo v sodobni industriji 4.0.

SmaSS Catering

SmaSS Catering omogoča inteligentno načrtovanje rezervacij in jedilnikov ter označevanje bifejev na podlagi vaše shranjene podatkovne baze. Zaradi računalništva v oblaku je to brez zapletov možno tudi v več podružnicah. SmaSS Catering je torej rešitev vmesne programske opreme za vašo restavracijo ali hotel. Poleg popolnega upravljanja in prikazovanja jedi ter rezervacij miz na naših zaslonih z e-črnilom imate tudi možnost, da gostu prek kode QR ali NFC posredujete dodatne informacije, kot so alergeni, odpiralni čas restavracije ali oglaševanje.

SmaSS Office

S povezavo vira podatkov (npr. koledarja ali sistemov za beleženje časa) prek sistema SmaSS Office z našimi digitalnimi etiketami lahko prilagodljivo izvedete označevanje sejnih sob in pisarn. V koledarju kot običajno ustvarite sestanke. Prikaz na zaslonih z e-črnilom se ustrezno posodablja in se tako v realnem času prilagaja spremembam terminov. SmaSS Office lahko enostavno upravljate prek intuitivnega spletnega vmesnika.