Sivi zasloni HD z e-črnilom

TRAJNOST IN DIZAJN

Sivi zasloni HD z e-črnilom so primerni zlasti za označevanje pisarn in bolnišnic, pa tudi za prikazovalne table na avtobusnih postajališčih. Sistemi za označevanje "vse v enem" združujejo enostavno uporabo, preprost in eleganten dizajn ter tehnologijo, ki varčuje z energijo in stroški. Zasloni v sivih odtenkih so e-papirni zasloni z možnostjo upravljanja v oblaku. Zaradi tehnologije e-črnila imajo zasloni visok kontrast in stabilen vidni kot, kar zagotavlja berljivost tudi pri močni sončni svetlobi.

ENOSTAVNA UPORABA

Za naše zaslone v sivih odtenkih je značilna predvsem enostavna in nezahtevna uporaba, zato jih lahko v nekaj minutah namestite kamorkoli. Kabli in namestitev niso potrebni. Digitalne naprave lahko hitro in enostavno pritrdite s priloženim magnetnim nosilcem ali z nosilcem VESA. Zasloni so energetsko veliko učinkovitejši od zaslonov LCD in z enim polnjenjem baterije delujejo do enega leta.

Visoka kakovost, elegantna zasnova

Slikalniki HD Grayscale imajo veliko ponuditi tudi glede videza: visokokakovostno ohišje iz eloksiranega aluminija v kombinaciji z antirefleksnim, visoko prepustnim steklom. Barve lahko izbirate med črno in sivo, zato jih lahko vključite povsod. Zasloni so na voljo v velikosti 13 in 32 palcev. Vsebino je mogoče preprosto in individualno oblikovati prek sistema za upravljanje vsebine, tako da se zaslon brez težav vključi v okolje in CI ali CD podjetja.

Različna področja uporabe

Prednosti
  • Enostavno, kakovostno in vsestransko
  • Učinkovito varčevanje z energijo in stroški
  • Sistem za označevanje "vse v enem"
  • Različna področja uporabe
  • Hitra in preprosta namestitev
  • Snemanje 16-bitnih sivin
  • Enostavna in sodobna zasnova

 

Galerija