Močni partnerji za vaš uspeh

Za vaše elektronske oznake skupaj z našimi partnerji razvijamo individualne rešitve. Naši partnerji imajo obsežno znanje o strojni in programski opremi. Tako zagotavljamo, da so izvedba, uporaba in učinek naših digitalnih etiket optimalno prilagojeni potrebam naših strank.
 
Izkoristite prednosti močne mreže in znanja naših partnerjev!

Naša partnerska mreža


 

SES-imagotag

VusionGroup je razvijalec in proizvajalec strojne in programske opreme za elektronsko označevanje cen. Od ustanovitve leta 1992 je podjetje nenehno raslo. Francosko podjetje je vodilno na trgu pametnih digitalnih etiket in avtomatizacije cen ter s svojimi 13 poslovalnicami oskrbuje 61 držav po vsem svetu. e-shelf-labels je glavni partner podjetja VusionGroup in vam z veseljem nudi odlično strokovno podporo pri izbiri prave infrastrukture za vaše področje uporabe.

 


 

SOLUM

Podjetje SOLUM je ločeno podjetje Samsung Electro-Mechnics s sedežem v Južni Koreji, ZDA in Nemčiji. SOLUM ima bogato preteklost s 45 leti inovacij in strokovnega znanja na področju centralne brezžične tehnologije, modulov ESL in interneta stvari. S tem je odličen kandidat za partnerstvo, usmerjeno k rešitvam z elektronskimi etiketami na policah. Mednarodno podjetje ponuja celovite rešitve ESL za stranke v maloprodaji in industriji.

 


 

ZEBRA Technologies

Zebra Technologies je vodilno podjetje na področju rešitev za identifikacijo in zajem podatkov, mobilnega računalništva, sledenja lokacijam in programske opreme, ki podjetjem pomaga digitalizirati njihovo poslovanje, da ostanejo konkurenčna. Kot napredni partner družbe Zebra vam e-shelf-labels zagotavlja izjemno podporo in posebne rešitve proizvajalca za vaše individualne projekte.

 


 

4process

4process AG je strokovnjak za sistem SAP s statusom našega glavnega partnerja. Kot ponudnik celovitih storitev skrbi za svoje stranke v celotnem ciklu namestitve: od analize procesov in prilagajanja do stalnega upravljanja sprememb ter gostovanja in podpore. Podjetje 4process med svoje stranke šteje srednje velika podjetja in mednarodno dejavne korporacije. Dolgoletni odnosi s strankami in izjemno zadovoljstvo strank sta glavni značilnosti podjetja 4process AG.

 


 

élo Touch

Elo Touch je že več kot 40 let strokovnjak za tehnologije na dotik in je tako vodilno podjetje na področju tehnoloških rešitev na dotik. Podjetje iz Kalifornije je na tem področju uspešno predložile že okoli 400 patentov. Podjetje Elo Touch je s svojimi komponentami strojne in programske opreme dejavno v več kot 80 državah v sektorjih, kot so zdravstvo, trgovina na drobno in promet. Sistemi so vedno obljubljali kakovost, zanesljivost in inovativnost.

 


 

ROOMZ

ROOMZ SA razvija in proizvaja izdelke za učinkovito upravljanje prostora. Podjetje s sedežem v Švici se je odločilo, da bo bolje upravljalo agilna delovna mesta prihodnosti. Podjetje ROOMZ SA je s svojimi inovativnimi izdelki za učinkovito upravljanje prostora oskrbovalo že več kot 400 zadovoljnih strank v Švici, Nemčiji in Franciji. Kot partner podjetja ROOMZ vam e-shelf-labels z veseljem nudi podporo z individualnimi rešitvami označevanja prostorov za vaše delovno mesto.

 


 

AISS technologies

AISS technologies je ponudnik interaktivnih svetovalnih sistemov, ki kupcu omogočajo takojšnje odločanje o nakupu. Programske rešitve, razvite za različne digitalne naprave, kupcu omogočajo iskanje določenih izdelkov. Na zaslonu ali zaslonu na dotik so na voljo bistvene informacije o asortimanu in želenem izdelku. Družba AISS je bila ustanovljena leta 2011, njeni izdelki pa se zdaj uporabljajo v več kot 350 trgovinah v 14 državah po vsem svetu.

 


 

shopremeShopreme je ponudnik rešitev za mobilna plačila in sistemov samodejnega plačevanja. Skupno podjetje shopreme sta ustanovila wirecube GmbH in Umdasch Group Ventures, da bi trgovce popeljala v digitalno dobo in kupcem ponudila novo raven udobja. Shopreme je vodilni na trgu mobilnih samopostrežnih blagajn in kupcem ponuja edinstveno izkušnjo s ključnimi funkcijami, kot sta mobilno skeniranje in plačevanje ter navigacija v zaprtih prostorih.

 


 

Motion DisplayMotion Display je švedsko podjetje za učinkovito elektronsko oglaševanje na prodajnem mestu. Podjetje razvija, proizvaja in trži edinstvene animirane  e-papirja zaslone iz, tako imenovane digitalne wobblerje. Z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju maloprodaje in trženja v trgovinah se podjetje zanaša na tehnologijo e-črnila. Motion Display zato odlično dopolnjuje repertoar podjetja e-shelf-labels z elektronskim oglaševanjem, ki ga je mogoče namestiti neposredno na izdelek.

 


 

BenQ DisplayBenQ Display ima 30 let tržnih izkušenj kot proizvajalec zaslonov, zato je vodilni na področju projektorjev DLP. Podjetje se je uveljavilo predvsem na področju interaktivnih zaslonov in rešitev za digitalno sporočanje. BenQ Display tako skupaj z elektronskimi etiketami na policah ustvarja celovit paket za digitalno oznake in interaktivne oglasne zaslone na vseh poslovnih in prodajnih področjih.

 


 

Vivid TechVivid Tech ponuja interaktivne digitalne rešitve za označevanje prodajnih mest. Podjetje s sedežem v Rigi v Latviji sodeluje z mednarodnimi strankami in trži inovativne rešitve za elektronsko označevanje cen na podlagi visokokontrastnih etiket na policah IPS LCD. Tako je Vivid Tech je odlično dopolnilo portfelju ELS in predstavlja dragocen prodajni pristop, ki omogoča interakcijo med stranko in zaslonom.

 


 

Vivid TechPDi Digital je skupno podjetje Bossard Group in SES-imagotag, vodilnega na trgu digitalnega označevanja cen. Poslanstvo start-up podjetja je revolucionirati digitalno označevanje v industriji in logistiki. Z novo digitalno platformo interneta stvari bo zdaj mogoče mednarodno tržiti strokovno znanje in izkušnje za različne tehnologije elektronskega označevanja polic (ESL).

 


 

VisionectVISIONECT je vodilni svetovni oblikovalec in razvijalec digitalnih zaslonskih rešitev, ki se od svoje ustanovitve leta 2007 osredotoča na okolju prijazne, energetsko učinkovite zaslone za digitalno označevanje. Podjetje se zavzema za napredne inovacije in je zahvaljujoč dolgoletnim, na terenu preizkušenim rešitvam lahko sprejelo pristop place & play: enostavna namestitev, visoka uporabnost in vsestranski izdelki, ki se brez težav prilegajo vsakemu primeru uporabe.