SmaSS Office - Digitalno označevanje prostorov

PREDNOSTI SMASS OFFICE
  • Funkcija Klikni in namesti
  • Večjezičnost
  • Nadgradljivost z modularno arhitekturo
  • Opravljanje več dejavnosti
  • V oblaku ali na lokaciji
  • Dostop prek brskalnika neodvisen od platforme in naprave
  • Celovito načrtovanje rezervacij sob z dinamičnim dodeljevanjem prostora
  • Prilagodljivo označevanje ob povezavi s koledarjem in sistemi za beleženje časa
  • Digitalno sporočanje v realnem času

Vmesna programska oprema za digitalno označevanje prostorov se lahko uporablja na naslednjih področjih:

Rezervacija terminov: Rezervacija terminov še naprej poteka v uporabnikovem običajnem okolju, kot sta Google Calendar ali MS Exchange. Koledarje lahko uvozite tudi posamično prek XML ali CSV. SmaSS Office omogoča samodejno komunikacijo med koledarjem in digitalnimi napisi na vratih.

Prikaz na e-papirnem zaslonu: V primeru spremembe datuma se ustrezni zasloni posodobijo s trenutnimi podatki in so tako za obiskovalce vedno aktualni. Tudi v primeru spontanih sprememb se digitalni zasloni prilagodijo v zelo kratkem času.

Spletni vmesnik: S storitvijo SmaSS Office se digitalni napisi na vratih vzdržujejo prek osrednjega spletnega vmesnika, do katerega se zlahka dostopa ne glede na napravo. Stranka si lahko na računalniškem monitorju ali tablični napravi vedno ogleda digitalne oznake ali ureja določene napise na vratih.
Digitalno označevanje prostorov se ne uporablja le v pisarnah, temveč tudi v bolnišnicah, razstavnih zgradbah ali na izobraževalnih ustanovah. Vsa podjetja lahko uporabljajo elektronske oznake za vrata, ki imajo sodoben videz in hkrati obveščajo obiskovalce in zaposlene. Poleg tega učinkovito upravljanje prostorov prihrani čas tako administratorjem kot tudi udeležencem sestanka.
 
SmaSS Office podpira sodobne digitalno sporočanje, saj samodejno prilagaja elektronske oznake na vratih, informacije pa prikazuje na enoten in sodoben način. To vključuje tako termine sestankov kot tudi imena udeležencev ali po potrebi druge pomembne podatke o zaposlenih, obiskovalcih in udeležencih. Oblikovanje je lahko individualno in se tako prilagodi korporativnemu dizajnu podjetja.
 
Če želite izvedeti več o storitvi SmaSS Office za digitalno označevanje prostorov, vam bodo naši svetovalci z veseljem v pomoč. Ne bodo vam posredovali samo informacij o vmesni programski opremi za digitalno označevanje, temveč tudi o primerni strojni opremi v obliki napisov na vratih iz e-črnila in o najboljši možni integraciji v vaše prostore.