Naši prodajalci za vaše projekte

Naši prodajalci distribuirajo portfelj e-shelf-labels, svetujejo strankam, sodelujejo z nami pri izvajanju projektov in zagotavljajo storitve v zvezi z digitalnim označevanjem. Cilj tega sodelovanja je najti optimalno rešitev za naše stranke in njihove aplikacije.
 
Izkoristite prednosti te močne mreže in izvedite več o portfelju izdelkov naših preprodajalcev!

Naša mreža preprodajalcev


Kende Gastro

 

Podjetje Kende Gastro že več kot 30 let zagotavlja izjemne storitve pri načrtovanju profesionalnih kuhinjskih prostorov. Načrtovanje, gradnja in podpora so v enih rokah. Projektanti in kuhinjski tehnologi so uresničili že več kot 2.000 kuhinjskih projektov, od preprostih pekarn tarte flambée do vrhunskih restavracij, od velikih kuhinj do cateringa na stadionu.

 


PVA Systems

 

PVA Systems razvija in distribuira sisteme za maloprodajo, blagajne in upravljanje blaga. S svojim razvojem in aplikacijami je podjetje vodilno na češkem in slovaškem trgu. PVA tesno sodeluje s proizvajalci specializirane strojne opreme, npr. za trgovinske tehtnice, blagajne ali čitalnike črtne kode.

 QLM

Družba QLM je specializirana za skladišča, pripravljena za uporabo, ki so prilagojena logističnim potrebam strank. Madžarsko podjetje ponuja celovite intralogistične rešitve: Od načrtovanja, oblikovanja, avtomatizacije in integracije sistema do delovanja.

 Positiva

Positiva je hitro rastoče visokotehnološko podjetje v Sloveniji, ki združuje ustvarjalnost s programskimi orodji. Bogate izkušnje na področju klasičnega tržnega komuniciranja so usklajene z razvojem digitalnih orodij, kar strankam zagotavlja optimalen nabor komunikacijskih rešitev.

 


EZ-Workspace


EZ Workspace razvija inovativne digitalne zaslonske rešitve za vse vrste delovnih okolij v Franciji. Sistemi za označevanje temeljijo na tehnologiji e-papirja z nizko porabo energije in delujejo na baterije, zato so popolnoma brezžični in jih je zelo enostavno namestiti.