Naši prodajalci za vaše projekte

Naši prodajalci distribuirajo portfelj e-shelf-labels, svetujejo strankam, sodelujejo z nami pri izvajanju projektov in zagotavljajo storitve v zvezi z digitalnim označevanjem. Cilj tega sodelovanja je najti optimalno rešitev za naše stranke in njihove aplikacije.
 
Izkoristite prednosti te močne mreže in izvedite več o portfelju izdelkov naših preprodajalcev!

Naša mreža preprodajalcevQLM

Družba QLM je specializirana za skladišča, pripravljena za uporabo, ki so prilagojena logističnim potrebam strank. Madžarsko podjetje ponuja celovite intralogistične rešitve: Od načrtovanja, oblikovanja, avtomatizacije in integracije sistema do delovanja.

 Positiva

Positiva je hitro rastoče visokotehnološko podjetje v Sloveniji, ki združuje ustvarjalnost s programskimi orodji. Bogate izkušnje na področju klasičnega tržnega komuniciranja so usklajene z razvojem digitalnih orodij, kar strankam zagotavlja optimalen nabor komunikacijskih rešitev.

 


EZ-Workspace


EZ Workspace razvija inovativne digitalne zaslonske rešitve za vse vrste delovnih okolij v Franciji. Sistemi za označevanje temeljijo na tehnologiji e-papirja z nizko porabo energije in delujejo na baterije, zato so popolnoma brezžični in jih je zelo enostavno namestiti.