Začetni kompleti ESL - Enostaven začetek z digitalnimi cenovkami

Elektronsko označevanje cen je zelo enostavno. S praktičnimi začetnimi paketi ESL, ki jih sestavljajo dostopna točka, elektronske cenovke ali etikete in drugi dodatki, sta namestitev in konfiguracija (plug-and-play) izjemno preprosti.

.

Elektronsko sporočanje cen vam omogoča enostavno digitalizacijo proizvodnje, logistike oz. prilagodljivo, dinamično označevanje cen v vašem podjetju. Začetni kompleti so posebej zasnovani za začetnike, vendar jih je mogoče sčasoma ustrezno prilagoditi glede na velikost podjetja ustrezno. Dodatne dostopne točke in digitalne cenovke drugih velikosti v seriji lahko naknadno namestite, s čimer si zagotovite začetno naložbo za prihodnost. e-shelf-labels vam po privlačni ponuja začetne pakete priznanih proizvajalcev z vodilno tehnologijo elektronskih etiket na policah.

Začetni paket ESL nudi uporabniku prijazen sistem, ki omogoča neomejeno razširitev in s stroškovno učinkovitostjo lahko predstavlja jedro kasnejših projektov. Vse ustvarjene predloge in nastavitve lahko uporabite tudi pri kasnejšem uvajanju.

ZAČETNI KOMPLET NEWTON

Startni komplet NEWTON podjetja SOLUM vsebuje vse, kar potrebujete za digitalizacijo cenovk v stacionarni prodaji ali proizvodnji. Glede na vaše potrebe je paket na voljo v treh različnih velikostih, vsaka z 20, 40 ali 90 začetnimi digitalnimi cenovkami. Zaradi izjemno preproste izvedbe je paket primeren tudi za podjetja, ki šele začenjajo z digitalnimi procesi. Prikazi elektronskih cenovk temeljijo na tehnologiji e-črnila in so zato še posebej dobro berljivi.

Glavni prednosti:

  • Centralno upravljanje: Vsebino lahko enostavno in centralno posodabljate z računalnika, kar prihrani čas
  • Uporabniku prijazno: Namestitev in upravljanje sta mogoča tudi brez poglobljenega računalniškega znanja
  • Razširljivost: Rešitev ESL je mogoče dolgoročno razširiti z dodatnimi elektronskimi etiketami in dostopnimi točkami, da se pokrije celotna ponudba
  • Okolju prijazno: Digitalne etikete so brezpapirne in energijsko varčne, kar varuje okolje in vire

Začetni komplet NEWTON vsebuje:

  • Digitalne etikete NEWTON v velikosti 2,6  ali 4,2 palcev s črnim ohišjem in s črnim, belim in rdečim zaslonom. Število enot je odvisno od izbranega paketa.
  • Prehod NEWTON (vključno s povezovalnim kablom) z 2,4 GHz
  • Poskusna licenca za programsko opremo AIMS za obdobje 6 mesecev
  • Največ 4 ure podpore za namestitev in usposabljanje

Včasih se je težko odločiti za pravi sistem ESL. Naša ekipa vam bo z veseljem svetovala pri izbiri pravega začetnega kompleta, pa tudi na področju programske opreme, prednosti za stranke in prodajalce ter pri uvajanju digitalnih cenovk v obstoječe strukture IT.