Etikete Peg Hook - Minimalistične cenovke za maloprodajo

VSE PREDNOSTI
  • 8-krat hitrejše posodabljanje v realnem času
  • Življenjska doba baterije do 3 let
  • Storitve, ki temeljijo na lokaciji
  • Izjemno tanka zasnova z 1,3-palčnim zaslonom
  • Možnost individualnega oblikovanja blagovnih znamk
  • Diode LED v 7 barvah

NEWTON Peghook - Inteligentna zasnova in sodobna tehnologija

Zaradi izjemno tanke zasnove se lahko etikete s kaveljčki NEWTON Peghook odlično vključijo v vsako trgovino. ompaktne digitalne cenovke so še zlasti primerne za gradbene in vrtnarske centre, saj je v majhnem prostoru potrebno namestiti velik izbor blaga, kot so orodja ali manjši deli za dom in vrt. Cenovke strankam in osebju pomagajo spremljati blago v trgovini in na policah. Etikete NEWTON Peghook Labels so zelo tanke in imajo zamenljiv nastavek, s katerim lahko etikete za perforirane stene pritrdite na standardne dvojne kavlje. Tako lahko na polico postavite več izdelkov.

NEWTON Peghook, opremljen s sodobno tehnologijo e-črnila, vedno zagotavlja optimalno čitljivost z majhno porabo energije ali neoptimalnimi vidnimi koti. Poleg tega so majhne nalepke Peg Hook še posebej energetsko učinkovite, saj baterija z dvema posodobitvama na dan zdrži do 3 leta.

Prilagodljive in individualne

Cenovke za perforirane stene kljub priročni zasnovi ponujajo možnost individualnega oblikovanja blagovne znamke. Etiketo lahko s tiskanjem logotipa prilagodite katerikoli blagovni znamki in podjetju. Na 1,3-palčnem zaslonu je dovolj prostora za digitalni prikaz vseh informacij o izdelku. Poleg cene se lahko prikaže tudi ime izdelka, črtna koda ali koda QR. Zasloni z e-črnilom lahko z rdečo barvo poudarijo trenutno ceno ali druge informacije na cenovki. Poleg tega vgrajena rdeča, zelena ali rumena dioda LED služi kot indikator različnih dogodkov. S funkcijo svetlobnega izbiranja (pick-by-light) lahko osebje in stranke lažje najdejo želene izdelke in tako prihranijo čas.

Prihranite stroške z etiketo Peg Hook

Velikost zaslona ni le priročna, temveč tudi cenovno ugodna. Pri številnih različnih izdelkih se število potrebnih etiket poveča. Etikete Peg Hook združujejo praktičnost in učinkovitost. Na kompaktnem 1,3-palčnem zaslonu se zlahka prikažejo vse informacije, ki jih stranka potrebuje. V primerjavi z digitalnimi etiketami z večjim zaslonom boste prihranili stroške, v primerjavi z običajnimi papirnatimi ali plastičnimi etiketami pa čas in denar. Zaradi podatkovnih zbirk, shranjenih v sistemu za upravljanje vsebine, in povezave s sistemom za upravljanje blaga lahko prilagoditve cen ali spremembe glavnega izdelka prenesete na etiketo z nekaj kliki in v skoraj realnem času.

Visoka hitrost posodabljanja

Z naraščajočo digitalizacijo in globalizacijo postaja trg vse bolj občutljiv na cene, zato je pomembno, da se maloprodajni trgovci odzovejo na prilagoditve cen. Zato je potrebna hitra prilagoditev informacij na elektronskih cenovkah. Etikete Peg Hook je mogoče v realnem času posodobiti z osemkrat večjo hitrostjo. Posodobitev poteka povsem samodejno, odvisno od sistema in shranjenega vira podatkov.

Za dodatne informacije lahko posamično zapišete do sedem strani in jih shranite na etiketo kavlja za perforirano steno. Gumb na zadnji strani etikete lahko preklaplja med stranmi, lahko pa mu dodelite druge funkcije. Prenos podatkov je mogoče prilagodljivo upravljati prek sistema ESL.

LOKACIJSKE STORITVE

Lokacijske storitve (location-based services) in svetlobno izbiranje (pick-by-light) strankam in osebju olajšajo iskanje določenih izdelkov. S pritiskom na vgrajeni gumb na cenovki kavlja za perforirano steno se lokacija prenese v realnem času. Lokacijske storitve zagotavljajo hitrejši odziv, če stranka potrebuje pomoč pri servisiranju ali če želi zaposleni sporočiti, da je izdelke potrebno dopolniti.

Referenčne etikete omogočajo določanje lokacije iskanega izdelka v trgovini in v vrsti polic. Dioda LED na etiketi Peg Hook opozori na točno lokacijo izdelka s funkcijo svetlobnega izbiranja. Ta tehnologija zmanjša število opuščenih nakupov zaradi predolgega ali celo neuspešnega iskanja. Zaposleni prihranijo čas tudi pri polnjenju polic, saj diode LED označujejo mesta, ki jih je potrebno zapolniti. Delavčev dlančnik ali tablica sistemu posreduje povratne informacije prek črtne kode in zaključi postopek.

Z lokacijskimi storitvami in funkcijo svetlobnega izbiranja lahko strankam ponudite boljšo nakupovalno izkušnjo, hkrati pa tudi optimizirate navigacijo v prostorih. Zaposleni lahko hitro najdejo pot do stranke in ustreznega izdelka.

Želite tudi vi preiti na digitalne cenovke, že imate predalne sisteme s kavlji Euro ali druge sisteme kavljev?

Etikete Peg Hook je zaradi njihovih številnih funkcij mogoče optimalno vključiti v trgovino.

Prepričajte se sami. Naši strokovnjaki vam bodo pri tem z veseljem svetovali.