NEWTON Core - polna funkcionalnost, tanek dizajn

VSE PREDNOSTI NA PRVI POGLED
 • Energetsko učinkovito: 10-letna življenjska doba baterije (7.000-10.000 posodobitev)
 • Visoka hitrost posodabljanja
 • Izdelano posebej za maloprodajni sektor

Tukaj si oglejte izbor izdelkov Newton Core s tri- ali štiribarvnim črnilom

GALERIJA

  VELIKO BARV, ROBUSTNA ZASNOVA

  Posebnost serije Newton Core je raznolikost barv, ki so na voljo za okvir, elektronsko črnilo in vgrajeno diodo LED. Robusten okvir je na voljo za vse etikete v antracitni, črni in beli barvi. Za cenovne akcije lahko LED dioda utripa v rdeči, zeleni, modri, rumeni, cian, magenta in beli barvi. Sama prikazna površina etiket Newton Core 4Color je na voljo v črni, beli, rdeči in rumeni barvi, kar zagotavlja največjo pozornost.

  Digitalne cenike je mogoče posodobiti z rekordno hitrostjo, kar je hitreje kot pri vseh drugih elektronskih označevalnikih na osnovi radijskih valov na trgu. To pomeni, da lahko z enim samim prehodom Newton 3000 nalepk posodobite v 5 minutah. Ta funkcija je še posebej ugodna na področju upravljanja zalog. Izdelki se lahko etiketi pripišejo v 6 do 10 sekundah.

  DO SEDEM STRANI INFORMACIJ

  Naj gre za alergene, sestavine, osnovne cene ali različice izdelkov: Potrošniki danes zahtevajo veliko informacij o izdelkih, ki jih ponujajo v nakup. Etikete iz serije Newton Core imajo glede na velikost od tri do sedem strani, ki jih je mogoče zaporedno prikazovati in spreminjati. V primerjavi s prejšnjimi modeli se je ločljivost zaslona povečala za približno 20 %. Tako imajo kupci neposredno na polici in na prodajnem mestu na voljo številne informacije, kar pomeni, da pri hitri nakupni odločitvi niso nujno odvisni od prodajnega asistenta.

  Če vas zanimajo etikete NEWTON Core za vaše podjetje, se obrnite na nas. Naši strokovnjaki v podjetju e-shelf-labels vam nudijo prilagojeno svetovanje in široko paleto inovativnih izdelkov za digitalno označevanje cen.