Vivid Shelf Edge - Interaktivno označevanje prodajnih polic

Interaktivni zasloni na dotik v kombinaciji z ustreznimi napajalnimi vodili veljajo za digitalno sporočanje z inovativnim pristopom, ki bo podobo vaše blagovne znamke dvignil na novo raven. Njihove funkcije presegajo elektronsko sporočanje cen. S tehnologijo na dotik lahko uporabljate številne pametne funkcije. Elektronske etikete na policah našega partnerja in proizvajalca Vivid Tech so zaradi svoje večfunkcionalnosti še posebej priljubljene v prehrambeni industriji in industriji pijač, v maloprodaji ter za označevanje bifejev v restavracijah in hotelih.

Zaslon na dotik z visoko svetilnostjo in briljantnimi barvami hitro pritegne pozornost strank ter omogoča interakcijo med uporabnikom in izdelkom. Potencialni kupec s prstom premika zaslon na polici in tako dobi dodatne informacije o izdelku. Na zaslonu lahko vključite različne jezikovne in valutne možnosti. Druga možna je prikaz sestavin, akcijskih popustov ali trenutne razpoložljivosti izdelka. Z uvedbo osrednjega menija na zaslonu lahko obsežno in intuitivno uporabljate različne funkcije.

Prilagodljive možnosti uporabe etiket

Interaktivno, inovativno, v trgovini:
  • Avtomatizirano, dinamično določanje cen
  • Večfunkcijski zaslon LCD na dotik
  • Interaktivni prodajni asistent
  • Optimizacija trženjskih dejavnosti
  • Senzorsko nadzorovano spremljanje podatkov o strankah
  • Večja priljubljenost blagovne znamke
  • Energijsko varčna tehnologija LCD
  • Enostavna integracija v obstoječe sisteme ERP/WMS

Učinkovito digitalno sporočanje na prodajnem mestu

Enostavna namestitev na polici

Elektronske etikete Shelf Edge so v paketu, ki ponuja vse v enem, na voljo s pripadajočimi napajalnimi vodili (adapterska tračnica in tokovna tračnica), programsko opremo v oblaku in potrebno dodatno opremo. Kompaktni zasloni na dotik velikosti 98 x 64 x 10 mm so idealni za označevanje izdelkov na polici. Za večjo prilagodljivost pri nameščanju etiket so letve za robove polic zasnovane tako, da omogočajo dva različna zorna kota: 90° za zgornje police in 67° za spodnje police.

To je varčna različica elektronskega označevanja, saj za uporabo elektronskih etiket na policah niso potrebne baterije. Na temperaturni lestvici od 0 °C do 40 °C zasloni v zaprtih prostorih delujejo z običajnimi funkcijami prek brezžične povezave WiFi.

UČENJE IZ POVRATNIH INFORMACIJ STRANK S PAMETNO ANALIZO V TRGOVINI

Izkoristite individualne povratne informacije strank s pomočjo senzorsko nadzorovane analize v trgovini, ki spremlja čas zadrževanja na prodajnem mestu, ali pa stopite v stik s strankami prek javnomnenjskih raziskav na zaslonih. Ko so zbrani podatki ovrednoteni, lahko povratne informacije potencialnih strank ciljno vključite v strategijo trženja in z oglaševanjem, prilagojenim ciljni skupini, okrepite zvestobo strank. Strankam omogočite edinstveno nakupovalno izkušnjo, hkrati pa z digitalnim sporočanjem izboljšate podobo svoje blagovne znamke.

DIGITALNO OZNAČEVANJE BIFEJEV

Digitalizacija v gostinstvu je postala nepogrešljiva in ponuja učinkovite rešitve za poenostavitev različnih procesov pri upravljanju izdelkov in storitev. Poleg tega elektronsko označevanje hrane in pijače zagotavlja večjo preglednost pri izbiri ustreznih izdelkov. Z digitalnimi zasloni na policah je mogoče samopostrežne pulte ali vitrine v gastronomiji, gostinstvu in hotelirstvu enostavno posodobiti in pritegniti stranke.

Svoje goste seznanite s pomembnimi informacijami o izdelku, kot so navedba sestavin, hranilne vrednosti in alergeni, da se bodo lažje odločile. Z brezžičnim upravljanjem naprav lahko kadar koli posodobite vsebino in jo po potrebi prilagodite.

Se zanimate za interaktivne zaslone Shelf Edge? Podjetje e-shelf-labels vam je vedno na voljo kot svetovalec. Z veseljem vam bodo pomagali najti individualno, specifično rešitev za digitalizacijo vašega prodajnega prostora s sistemom ESL.