PROGRAMSKA OPREMA ZA ELEKTRONSKE ETIKETE IN DIGITALNO OZNAČEVANJE

Dandanes tudi razmeroma preproste naprave, kot so igrače, za delovanje pogosto potrebujejo programsko opremo. To je posledica vedno večjih zahtev na našem področju. Seveda so zahteve za digitalno komunikacijsko omrežje med elektronskimi cenovkami in lastno programsko opremo podjetja ustrezno visoke. Infrastruktura mora biti zmogljiva, energetsko učinkovita, hitra in zanesljiva. Lahko naša programska oprema izpolnjuje te zahteve? Seveda lahko, zmore pa še veliko več. Poleg potrebne osnovne programske opreme in vmesne programske opreme za naše digitalne oznake in zaslone za digitalno sporočanje vam namreč ponujamo tudi različne funkcije z dodano vrednostjo, kot so mobilni plačilni sistemi ali interaktivni svetovalci za izdelke.

Osnovna programska oprema

Za vsako delujočo strojno opremo je osnova pripadajoča programska rešitev. Glede na osnovni sistem so bili razviti profesionalni in intuitivni moduli za nadzor zaslonov ali cenovnih oznak ESL. Medtem ko digitalno sporočanje z dostopno točko v frekvenčnem pasu SubGIG (868 MHz) deluje s tako imenovanim sistemom fbOS, naprava Core Appliance v območju 2,4 GHz uporablja osnovno programsko opremo Core Service. Oba omogočata upravljanje digitalnih etiket in ustvarjanje vsebin. Poleg tega programska oprema Jeegy kot razširjena podlaga za Core Appliance ponuja dodatne funkcije, kot so orodja za poročanje, grafični uporabniški vmesnik (GUI) in upravljanje uporabnikov.

Rešitve v oblaku

Za varčevanje pri strojni opremi in hitro delovanje na več lokacijah številne stranke uporabljajo rešitve v oblaku. Računalništvo v oblaku zagotavlja internetne aplikacije, platforme, shranjevanje podatkov, operacijske sisteme in druge računalniške vire, s čimer odpravlja potrebo po dragi infrastrukturi na  lokaciji. Glede na obseg projekta lahko za digitalne etikete uporabljate AIMS ali VUSION Cloud. Zlasti v maloprodaji z več podružnicami je oblak zanesljiv partner, ki brez zapletov omogoča centralni nadzor etiket v vseh podružnicah. Številne ključne funkcije, kot sta spremljanje in nadzor digitalnih cenovk, temeljijo na oblaku. To pomeni, da lahko do vseh informacij dostopate kadarkoli in kjerkoli, spremembe, kot so prilagoditve cen in ustvarjanje novih vsebin ali modelov, pa lahko kadarkoli enostavno izvedete.

Vmesna programska oprema SmaSS

Druga podlaga za učinkovito poslovanje z elektronskim sporočanjem cen in digitalnim označevanjem je vmesna programska oprema SmaSS. Prihrani čas in vire, saj zmanjša zapletenost osnovnega sistema za prikazovanje in samodejno naslavljanje zaslonov. Za vizualizacijo informacij je mogoče vključiti različne vire podatkov in različne tehnologije prikazovanja, kot sta NEWTON ali VUSION Label. SmaSS je trenutno na voljo za tri področja uporabe: SmaSS Logistics za proizvodnjo in logistiko, SmaSS Catering za uporabo v restavracijah in hotelih ter SmaSS Office za označevanje in upravljanje prostorov. Programsko opremo SmaSS je mogoče uporabljati kot rešitev v oblaku in na lokaciji.

Funkcije z dodano vrednostjo

Programske rešitve so zelo raznolike. Zato obstajajo funkcije z dodano vrednostjo za številne težave v industriji, maloprodaji ali gastronomiji, ki zaslone spremenijo v profesionalna in interaktivna orodja. S pomočjo mobilnih plačilnih sistemov v kombinaciji z našimi digitalnimi zasloni in etiketami lahko svojo polico spremenite v samopostrežni terminal, kjer lahko kupci nakupujejo in plačujejo neposredno prek aplikacij za pametne telefone. Na samopostrežbo se osredotočajo tudi naši interaktivni svetovalci za izdelke. Prednosti spletne prodaje prenesite na zaslon za digitalno sporočanje in tako združite spletno prodajo in prodajo v živo. Avtomatizacija in nadzor v realnem času sta ključni besedi, ki sta nepogrešljivi v svetu interneta stvari (IoT). Za primer lahko vzamemo pametni sistem za nadzor polic CAPTANA, ki s pomočjo kamer in senzorjev zaznava in opozarja na pomanjkanje zalog in izdelke, ki niso na svojem mestu. Z veseljem bomo poiskali ustrezno rešitev za vašo težavo ter stremeli k individualnemu razvoju programske opreme in prilagajanju obstoječih rešitev sporočanja.

SAP ERP - E-Ink Label Add-On

Zlasti v industriji je pomembno, da ste na tekočem na vsakem koraku postopka. S pomočjo elektronskih etiket prejem podatkov v realnem času in brezpapirni postopki niso več težava. Integracija upravljanja etiket v sistem SAP ERP poenostavi tudi upravljanje in nadzor etiket. Digitalna vsebina in potek dela se iz sistema SAP preneseta na elektronske zaslone prek vmesne programske opreme SmaSS. To podpira vaše podjetje in zaposlene v proizvodnji, pomaga pri optimizaciji uporabe strojev ter nudi učinkovito sledljivost in označevanje v dobavni verigi, kar vam in vašim zaposlenim zagotavlja preglednost.