Zasloni z e-črnilom kot večnamenski sistemi za označevanje

Podrobnosti o izdelku
  • Za notranjo in zunanjo uporabo
  • Možna osvetlitev ozadja
  • Velikosti zaslona od 13 palcev
  • 16-bitno sivi odtenki ali 4096 barv
  • Nizka poraba energije zaradi tehnologije e-črnila
  • Visoka berljivost in stabilnost vidnega kota

Prednosti zaslonov z e-črnilom

  • Nizka poraba energije: E-črnilo je "bistabilno", kar pomeni, da lahko zaslon običajno deluje brez stalnega napajanja. E-papirne etikete so prikazane tudi, ko ni napajanje. Energija se namreč porablja le, ko se spremeni vsebina zaslona.
  • Dobra berljivost: Zasloni so dobro berljivi tudi pri močni sončni svetlobi. Poleg tega matiran zaslon preprečuje odseve ali utripanje, zaradi česar  je prijazen očem.
  • Zelo dobra stabilnost vidnega kota: Barvni pigmenti e-črnila se nahajajo neposredno za zgornjim slojem, zaradi česar nastane visok kontrast. Tako je zaslon berljiv tudi pod zelo šibkim kotom.

Čeprav so zasloni z e-črnilom pasivni, torej brez osvetlitve, obstaja možnost vgrajene osvetlitve. Naši zasloni na sivih in barvnih e-papirnih zaslonih so pripravljeni za uporabo tako podnevi kot ponoči.

 

Zasloni z e-črnilom - Raznolikost oblik in barv

Tehnologija e-črnila proizvajalca E Ink Corporation se uporablja predvsem za e-bralnike. Klub temu se zasloni z e-črnilom lahko uporabljajo tudi na drugih področjih in v različnih panogah. Zasloni naših elektronskih cenovk in elektronskih etiket so veliki do 12 palcev,  za naše zaslone z e-črnilom pa lahko izberete tudi večje zaslone v velikosti od 13 do 48 palcev.

Večji e-papirni napisi poleg tega omogočajo siv ali barvni prikaz, digitalne etikete pa lahko prikazujejo le zaslona BWR ali BWY. Zasloni z e-črnilom torej omogočajo več svobode pri oblikovanju slik in besedila. Delujejo kot večnamenski sistemi za označevanje v pisarnah, bolnišnicah, hotelih in na letališčih ali kot vozni redi in informacijske table na avtobusnih postajališčih.

 

Možnosti prikaza

Tehnologijo e-črnila je mogoče uporabljati v številne namene in na različne načine. Glede na svoje potrebe lahko izbirate med sivimi HD zasloni z e-črnilom in barvnimi zasloni.

Zasloni v sivih odtenkih prikazujejo vsebino v 16 različnih odtenkih sive barve in se uporabljajo kot sistemi za označevanje na številnih področjih. Barvni zasloni prikazujejo 4096 barvnih ravni in tako ponujajo še več možnosti za prikazovanje vsebine. Zasloni z e-črnilom so delno opremljeni tudi z osvetlitvijo ozadja in se stalno napajajo.

 

Naše storitve za vas

Ne glede na to, ali želite e-papirne izdelkih uporabljati v pisarnah, maloprodajni poslovalnici ali na letališču, vam nudimo celovite rešitve iz enega samega vira. e-shelf-labels zanesljiv partner, od začetnih informacij in stika do nadaljnjih korakov, vključno z namestitvijo, zagonom in podporo. Z veseljem vam bomo pomagali tudi pri razvoju prilagojenih vmesnikov in programskih rešitev.

Imate vprašanja, potrebujete več informacij ali se zanimate za našo ponudbo? Z veseljem vam bomo pomagali: