Programska oprema za elektronske cenovke in digitalno sporočanje

Ko v podjetju vzpostavljate tehnično infrastrukturo za elektronske etikete, se soočate tudi z vprašanjem, kako vzpostaviti komunikacijsko omrežje med digitalnimi cenovkami in notranjo programsko opremo podjetja. Na tej točki vam ponujamo osnovne programske rešitve, s katerimi lahko prikazujete in nadzorujete zaslone za digitalno oglaševanje ali cenovke ESL.

Vsaka dostopna točka, ki jo dobavlja podjetje e-shelf-labels, ima standardno prednameščeno osnovno programsko opremo, ki že ponuja vse potrebne funkcije in hitro, stabilno in učinkovito oskrbuje infrastrukturo vseh cenovk z vsemi informacijami, kar omogoča nemoteno vsakodnevno delovanje. Ta programska oprema je zanesljiva osnova za izvajanje preprostih aplikacij, na katero se lahko vedno zanesete, če naprednejša programska oprema ne deluje.

Programske rešitve za vaše individualne zahteve

Infrastruktura vsakega podjetja je edinstveno zasnovana in zato zahteva individualno rešitev, ki je po eni strani prilagojena tehničnim, po drugi strani pa funkcionalnim zahtevam podjetja. Glede na vrsto sistema, v katerem se uvajajo elektronske cenovke, in glede na zahtevane funkcije ponujamo dve možnosti programske opreme, ki sta osnova za nemoteno delovanje cenovk  - fbOS in Core Service s programsko opremo Jeegy kot razširitvijo.

Programska oprema Jeegy

Storitev Core Service zagotavlja osnovne funkcije za nadzor in upravljanje digitalnih cenovk in elektronskih etiket v sistemu 2,4 GHz. Programska oprema Jeegy je razširitev osnovne storitve in ponuja dodatne funkcije, ki so združene v module in prilagojene posebnim zahtevam sporočanja cen v večjih maloprodajnih trgovinah. Avtomatizacija sprememb cen, povezovanje cenovk z razstavljenimi izdelki in natančen prikaz zalog so lastnosti programske opreme Jeegy, ki govorijo v prid uporabi programske opreme za elektronsko sporočanje cen v večjih trgovinah. Programsko opremo lahko uporabljate za ustvarjanje predlog in povezovanje z drugimi funkcijami.

Programska oprema Aims

Aims je bil posebej razvit kot programska oprema za NEWTON Labels in omogoča centralni nadzor elektronskih cenovk. Z integriranim oblikovalcem etiket lahko informacije o etiketah in cenah na e-papirnih zaslonih prilagodite tudi v skladu z vašim sistemom ERP. Da bi bil Aims vedno čim bolj dostopen, je na voljo tudi v mobilni različici. Aplikacija ponuja vse potrebne funkcije za upravljanje etiket in preverjanje vmesnika sistema za upravljanje blaga.

Specifične rešitve za industrijo, logistiko, upravljanje dogodkov in gastronomijo

Prednosti za vaše podjetje
  • Hiter in brezhiben uvoz informacij iz podatkovne baze v osnovno programsko opremo
  • Nadzor nad etiket z e-črnilom neposredno iz sistema SAP ERP
  • Prihranek časa z avtomatizacijo sprememb na zaslonu
  • Optimizacija poteka dela s preslikavo postopkov v realnem času
  • Odprava dvojne zasedenosti prostorov ali rezervacije miz