Edinstvena uporabniška izkušnja

Paket vse v enem, ki vključuje monitor na dotik in programsko opremo za upravljanje v oblaku, izboljšuje ponudbo digitalnih informacij o vaših izdelkih in nudi prvovrstne prednosti za vaše stranke. S pomočjo interaktivnega zaslona na dotik stranke dobijo informacije o podrobnostih o izdelku in nasvete. S tem jim nudite tako kakovostno kot tudi hitro storitev. Hotelski gostje tako dobijo priročno orodje, s katerim lahko naročajo storitve v sobi, samopostrežni terminal za enostavno prijavo ali informacijski terminal z odpiralnim časom restavracije, priporočila za turiste ali vremenska poročila in novice. Z zaslonom na dotik lahko naprave upravljate intuitivno. Z veseljem vam bomo svetovali glede ustreznih programskih rešitev, kot je na primer svetovalec za izdelke, ki ga prilagodimo vaši uporabi.

Galerija

Uporaba aplikacij na polici

Interakcija z zasloni na dotik

Pametni telefon je vsakodnevni spremljevalec vaše stranke. Do dodatnih informacij o izdelkih, primerjav cen s konkurenčnimi izdelki ali ocen lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli. Pokažite strankam, da ste tudi vi vstopili v digitalni svet, in ponudite pametne možnosti interakcije v trgovini. Na policah, v prehodih ali na mestu nakupa lahko vaše stranke s pametnim telefonom komunicirajo z zasloni na dotik. Aplikacije blagovnih znamk izdelkov, vaša osebna spletna trgovina ali videoposnetki, infografike in druge promocijske ponudbe tako ustvarijo dodano vrednost za vaše stranke in izstopajo kot digitalna ponudba prek zaslonov na dotik. S pomočjo programske opreme EloView in zbranih informacij o najbolje prodajanih izdelkih so ponudbe in akcije popustov še bolj ciljno usmerjene, kar vašim strankam omogoča edinstveno nakupovalno izkušnjo.

 

Funkcije po vaši želji

Monitorji na dotik serije I 2.0, ki temeljijo na operacijskem sistemu Android, so vsestranski in prilagodljivi aktualnemu okolju. Zasloni na dotik serije I so na voljo v črni in beli barvi, da je rešitev prilagojena vašim potrebam. Po želji lahko nastavite povezavo periferne naprave s svojim zaslonom na dotik, pomnilnik, zmogljivost shranjevanja in različne formate (10, 15 in 22 palcev).

 

Individualne plačilne rešitve

Digitalno in hitro plačevanje zaradi nenehnega tehničnega napredka in digitalizacije postaja vse pomembnejše. To velja tudi za področje digitalnega sporočanja. Monitorje na dotik serije I je mogoče prilagoditi različnim načinom plačevanja:

  • Čitalec črtne kode: S skeniranjem črtne kode analizirajte letalske karte na letališčih.
  • Čitalec magnetnih trakov MSR: S pomočjo kodiranega tritirnega čitalca magnetnih trakov je s funkcijo Remote Key Injection mogoče prebrati občutljive podatke o kreditnih karticah. Prek aplikacije lahko nastavite različne stopnje varnosti.
  • Mobilno plačevanje NFC: Z vgradnjo adapterja za komunikacijo kratkega dosega (NFC) svojim strankam omogočite udobno plačevanje s kreditno kartico ali pametnim telefonom.
  • EMV: Pritrdite združljive nosilce EMV, ki omogočajo varno namestitev vašega plačilnega sistema EMV.