Centralizirano upravljanje prostorov in več

Joan je Visionectov elektronski sistem za upravljanje prostorov, ki omogoča večjo prilagodljivost in učinkovito označevanje. Posebnost je uporaba aplikacije Joan za mobilno upravljanje sestankov na pametnih telefonih in tablicah. To pomeni, da lahko kadarkoli in kjerkoli rezervirate sobe, prilagajate sestanke ali dostopate do pomembnih informacij o sestankih. Zaradi povezave z obstoječimi koledarji in sistemi za beleženje časa, kot sta Microsoft Exchange (Outlook) ali Google Calendar, sistem Joan omogoča upravljanje sob v realnem času. Poleg tega se informacije v programski opremi prilagodijo in takoj prenesejo na digitalne napise na vratih.

Najnovejšo generacijo oznak Joan odlikuje preprosta, sodobna zasnova in številne funkcije za enostavno upravljanje sob in skupnih pisalnih prostorov. Joan dinamično prikazuje informacije in se lahko uporablja kot digitalni napis na vratih ali kot informacijska tabla za obiskovalce in goste. Brezžični napisi na vratih lahko prikazujejo tudi grafično vsebino, dodatne informacije in interaktivne elemente, kot so kode QR. Izdelek strankam omogoča veliko več kot le digitalno označevanje prostorov.

 

Sodobna predstavitev s centralnim upravljanjem

Enostavno upravljanje prostorov vedno in povsod

Funkcije aplikacije in programske opreme Joan
 • Rezervacija / prijava sejnih sob
 • Urejanje rezervacij
 • Prikaz / spremljanje informacij o sestanku
 • Podaljševanje ali zgodnejši zaključek sestankov
 • Iskanje sejnih sob
 • Možna rezervacija mize
 • Spreminjanje v realnem času

EN ZASLON - ŠTEVILNA PODROČJA UPORABE

Sodobna delovna okolja zahtevajo sodobne rešitve. To ne velja le za klasične pisarne, temveč tudi za zdravstvene ustanove in hotele. Digitalni napisi na vratih omogočajo dinamično in prilagodljivo označevanje sejnih sob, sob za zdravljenje, konferenčnih sob ali hotelskih prostorov VIP.  Zasloni z e-črnilom Joan se lahko uporabljajo tudi kot informacijski znaki na vhodu ali recepciji. Njihova posebnost ni le centralno upravljanje vseh digitalnih zaslonov, temveč tudi tehnologija e-papirja. To zagotavlja zelo dobro ločljivost in odlično berljivost tudi pri močni svetlobi ali slabih vidnih kotih. Poleg tega e-črnilo varčuje z energijo, zato je Joan trajnostna rešitev za digitalno sporočanje brez odpadnega papirja.

Joan je na voljo v različnih velikostih. Joan 6 kot najnovejša generacija navdušuje v standardni in profesionalni različici, z dolgo življenjsko dobo baterije in zelo dobro berljivostjo. Za več informacij ali večje dogodke, kot so konference ali sejmi, priporočamo velik zaslon Joan 13 z življenjsko dobo baterije do enega leta.

 

Vedno prilagodljiv

PREDNOSTI SISTEMA JOAN
 • Podpira modele skupnih pisalnih miz
 • Omogoča hibridne sestanke z udeleženci prek spleta in v živo
 • Informacije v realnem času, tako prek spleta kot na lokaciji
 • Centralno upravljanje prostorov
 • Uporaba neodvisna od naprav

Če želite več informacij o sistemu Joan ali drugih rešitvah digitalnega sporočanja, se lahko obrnete na naše svetovalce. Pomagali vam bomo tudi pri izbiri prave strojne in programske opreme za vaše področje uporabe. Druge izdelke lahko najdete v naši spletni trgovini auto-iD 24/7.