Digitalno označevanje prostorov zagotavlja preglednost in učinkovitost

PREDNOSTI
 • Aktualno označevanje prostorov s hitrimi centralno upravljanimi spremembami
 • Pregledno digitalno označevanje prostorov
 • Zaradi učinkovitejše uporabe prostorov ni večkratnih rezervacij / visokih upravnih stroškov
 • Neposredni vmesnik s programom za upravljanje koledarja
 • Smerniki za orientacijo v velikih kompleksih
 • Sodobni videz
Področja
 • Pisarne / sejne sobe / konferenčne dvorane
 • Bolnišnice / prostori za zdravljenje
 • Hoteli
 • Restavracije
 • Izobraževalne ustanove
 • Prometna vozlišča: letališča / železniške postaje

Rešitve za digitalno označevanje, ki temeljijo na e-črnilu ali e-papirju upravljajo prostore in olajšujejo vsakodnevne procese. Preizkušena tehnologija podjetja e-shelf-labels z digitalnimi cenovkami poenostavlja orientacijo na prometnih vozliščih, kot so letališča ali železniške postaje, zaradi preproste namestitve pa se lahko uporablja kot usmerjevalniki v bankah, hotelih, zdravstvenih ustanovah, bencinskih črpalkah, uradih in izobraževalnih ustanovah. V bolnišnicah se lahko digitalno označevanje uporablja za upravljanje prostorov za zdravljenje in operacijskih sob ter zasedenosti postelj.

Inteligentno upravljanje prostorov in pisarn z ROOMZ

SKUPNO DELO IN SOUPORABA PISALNIH MIZ

Skupno delo je vedno pogosteje. Podjetja nudijo svoje delno opremljene prostore, da bi delavcem, samozaposlenim osebam ali novoustanovljenim podjetjem ponudila ustrezne prostore, kot so konferenčne sobe ali delovne postaje. Posamezne sobe lahko najamejo in rezervirajo.

Souporaba pisalnih miz poteka znotraj podjetja. V podjetju (pogosto gre za start-up podjetje) je zaposlenih manj ljudi, kot je na voljo delovnih mest, zato je njihovo upravljanje pomembno.

Označevanje omogoča svobodno izbiro vsebine in predstavitve

Na elektronskih etiketah na policah se poleg časa zasedenosti sobe lahko prikažejo tudi dodatne informacije, na primer ime dogodka. Tudi spremembe napisov na vratih, na primer zaradi selitve sodelavca v novo pisarno, se lahko hitro izvedejo. Ker se sistem za elektronsko označevanje prostorov upravlja centralno, so razpoložljivi prostori, ki so označeni z digitalnimi napisi na vratih, na splošno veliko bolj učinkovito uporabljeni. S pomočjo programske opreme za upravljanje sob lahko na digitalnih etiketah v nekaj sekundah prikažete nove rezervacije, tako da so vse sobe vedno označene.

V postopek upravljanja prostorov lahko vključite tudi lastno korporativne identiteto. Individualna postavitev in prikaz logotipov ali slik na digitalnih etiketah zagotavljata enoten videz podjetja. Digitalne oznake, kot je zaslon s pregledom dogodkov v preddverju, se obiskovalcem ali strankam zdijo napredne in profesionalne.

UPRAVLJANJE PROSTORA Z VEČNAMENSKIMI ZASLONI Z E-ČRNILOM

Strojne rešitve Visionecta so zaradi prilagodljivega in večnamenskega zaslona idealne za upravljanje prostora. Velikoformatni zasloni z e-črnilom so zasnovani tako, da se popolnoma prilegajo vsakemu okolju. Digitalni zasloni z e-črnilom, ki so na voljo v sivih odtenkih HD in polnih barvah, navdušujejo z brezhibno berljivostjo, sodobnim aluminijastim ohišjem in enostavno uporabo. Zasloni z e-črnilom so primerni za notranje in zunanje označevanje v številnih panogah.

Učinkovito upravljanje prostorov s sistemi za rezervacijo sob

VMESNA PROGRAMSKA OPREMA SMASS

Vmesno programsko opremo SmaSS (Smart Signage System) obstoječi sistem MES ali ERP povezuje s sistemom za elektronsko označevanje, zaradi česar se lahko uporablja tudi kot programska oprema za upravljanje prostorov. Prek sistema SmaSS Ofiice je koledarje ali sisteme za beleženje delovnega časa mogoče povezati z digitalnimi oznakami in jih upravljati. Kot običajno lahko sestanke ustvarite v koledarju, podatki pa se nato prenesejo na zaslone z e-črnilom. S storitvijo SmaSS Office lahko rezervacije sob prilagodljivo in enostavno upravljate prek spletnega vmesnika.