Pripomočki za elektronske etikete: Prilagodljiva pritrditev, barva okvirja, baterije in zaščita pred krajo

Elektronske etikete na policah zagotavljajo visoko učinkovitost pri vsakodnevnih dejavnostih v številnih panogah. Dinamično določanje cen nudi sprotno posodabljanje in vnašanje podatkov o zalogah na policah. V nasprotju s klasičnim označevanjem cen omogoča pogosto spreminjanje informacij o cenah in zalogah ter močna skrajša delovni čas osebja.

Tako kot e-shelf-labels za vsako področje uporabe najde ustrezne digitalne etikete, naša široka ponudba vsebuje individualne dodatke za elektronsko sporočanje. Ti vključujejo stabilne pritrditev elektronskih etiket, barvo etiket in polic ter varno zaščito pred krajo s sistemom Easylock.

Elektronske etikete lahko enostavno pritrdite na nosilce, perforirane stenske kljuke ali jih namestite v obliki plakatnega zaslona. Elektronske etikete na polichah so izjemno prilagodljive. Za profesionalno namestitev digitalnih etiket so na voljo različna akrilna stojala, kavlji, obešala, sponke ali stojala, tako da je digitalno označevanje mogoče v vsaki prodajalni.

Poleg tega obsežnega nabora standardnih pripomočkov lahko po želji prilagodimo tudi  za montažo ali držalo za elektronske etikete. e-shelf-labels ponuja neomejene možnosti za individualno oblikovanje prodajnega prostora. To velja zlasti za barve okvirjev, ki jih lahko prilagodite korporativnemu dizajnu vašega podjetja in s tem spodbudite prodajo.

Pritrdila za police

Naše podjetje nudi obsežno paleto nosilcev za police.

Tako sistemi polic kot nosilci za police so raznoliki. Naj gre za Wanzl, Tegometall, Linde ali Resinjo, za vas bomo našli idealno montažno rešitev. S pomočjo proizvajalca SES-imagotag za vas razvijamo individualne rešitve za pritrjevanje.

Easylock - Varnostna rešitev

Ponujamo vam patentiran sistem Easylock, ki elektronske cenovke trdno pritrdi na letvico na polici. Elektronske cenovke je mogoče odstraniti, zamenjati ali premakniti samo s pomočjo ročne naprave Easylock.

Učinkovit notranji sistem je namenjen prav maloprodaji. Tudi ob povečanem prometu se lahko hitro uporabi, saj je funkcionalen in uporabniku prijazen.

Okvirji v več barvah

Okvirji etiket imajo pomembno vlogo pri ustvarjanju videza. Beli okvirji so najbolj priljubljeni, vendar področje uporabe in barve izdelkov pogosto zahtevajo drugačen dizajn.

Okvirji so standardno na voljo v signalno beli in antracitni barvi. Druge barve je mogoče naročiti.

Baterije - Zagotovljena dolga življenjska doba

Tudi baterije spadajo pod dodatno opremo, saj imajo dolgo življenjsko dobo in jih je zato redko treba ponovno naročiti.

Litijeve baterije lahko zaposleni enostavno namestijo na lokaciji, brez potrebnega usposabljanja.