Programska oprema Jeegy za elektronsko sporočanje cen

Prikaz aktualnega stanja zalog

Za vsakega trgovca je zelo pomembno, da ima pregled nad zalogami v skladišču in nad ponudbo blaga v trgovini. Modul za upravljanje trgovine je bil razvit kot del programske opreme Jeegy za pregleden prikaz zalog v skladišču in trgovini. Z upravljalcem trgovine se na elektronskih etiketah na policah prikažejo tako najpomembnejše informacije o izdelkih kot tudi zaloge in razpoložljivost blaga. Tako profitirajo tako stranke kot zaposleni, saj lahko v realnem času spremljajo razpoložljivost želenega izdelka in kasnejšo dostavo blaga.

 

 

Upravljanje cen, ki prihrani čas

Redne spremembe cen v okviru promocijskih popustov ali razprodaj predstavljajo velik izziv za upravljanje cen v maloprodajnih trgovinah in velikih supermarketih. Za poenostavitev obsežnih in dolgotrajnih prilagoditev cen ter zmanjšanje s tem povezanih časovnih in kadrovskih stroškov programska oprema Jeegy ponuja ustrezno rešitev v obliki modula za upravljanje cen. S pomočjo tega programskega modula lahko zaposleni z nekaj kliki spremenijo cene izbranih izdelkov, načrtujejo prihajajoče spremembe in avtomatizirajo ponavljajoče se spremembe. Če želite, da so znižane cene blaga ali promocije izdelkov vidne strankam v trgovini, lahko s programsko opremo Jeegy poskrbite, da digitalne cenovke utripajo, ali pa poudarite vsebino, ki bo na elektronskih etiketah na policah označena z rdečo ali rumeno barvo (odvisno od vrste zaslona).

 

 

Virtualna različica vaše trgovine

Z večjo površino trgovine in obsežnejšo ponudbo je načrtovanje distribucije blaga v trgovini bolj zapletene. Kombinacija dveh modulov programske opreme Jeegy (geolokacija in povezava) vam omogoča, da poiščete vsako elektronsko etiketo na policah v trgovini ali skladišču in da vsako elektronsko cenovko dodelite ustreznemu izdelku. Programska oprema Jeegy ustvari virtualni zemljevid vaše trgovine ali skladišča, vključno z vrstami polic, kar poenostavi lokalizacijo posameznih etiket ali določenih izdelkov ter postavitev in upravljanje blaga.

 

 

Spletno nakupovanje v maloprodaji

Stalni razvoj interneta stvari (IoT) in spletnega nakupovanja vpliva na nakupno vedenje potrošnikov, kar velja tudi za nakupovanje v stacionarni maloprodaji. Jeegy omogoča, da nakupovalni proces v maloprodaji prilagodite spletnemu nakupovanju, in izpolni potrebe strank po več informacijah in prilagodljivosti. Zmožnost NFC elektronskih etiket na policah in interaktivni svetovalec za izdelke strankam v trgovini omogočata neposreden dostop do informacij o izdelku, ki so na voljo na spletu. Tako lahko vaše stranke preberejo ocene izdelka ali primerjajo cene in lastnosti podobnih izdelkov neposredno pri polici.