Polnobarvni zasloni za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem

PREDNOSTI
  • Prikaz besedila in grafike v polnih barvah ali v enobarvno
  • Velikost zaslona 32 palcev
  • Varčevanje z energijo
  • Prilagodljiva in enostavna namestitev
  • Dobra berljivost
  • Primerno za notranjo in zunanjo uporabo

Polnobarvni zasloni in njihove možnosti

Polnobarvni zasloni omogočajo prikaz več interaktivnega oglaševanja in podrobnejših informacij. Zasloni so tudi lažji od trenutnih zaslonov LCD, kar omogoča namestitev na različnih lokacijah, ki je enostavnejša kot pri alternativnih tehnologijah zaslonov. Polnobarvni zasloni z e-črnilom so vzdržljivi in zanesljivi. V normalnih obratovalnih razmerah naj bi zdržali več kot 10 let. S tem se zmanjšajo dolgoročni stroški vzdrževanja in zamenjave. Zasloni so izdelani tako, da so odporni na vplive okolja, zato so zaščiteni pred vlago in UV-žarki ter so tudi negorljivi.

 

Področja uporabe polnobarvnih zaslonov z e-črnilom

Polnobarvni zasloni z e-črnilom se lahko uporabljajo na številnih področjih. Uporabljajo se na primer v skladiščih, kjer nadzorujejo postopke in čas natovarjanja ali prikazujejo zaloge blaga. Drugi možna področja uporabe so vozni redi avtobusov ali vlakov, prikazovalniki na letališčih ali prikazovalniki javnih informacij za državljane in turiste v mestih. Na zaslonih z e-črnilom se lahko prikažejo tudi fotografije z izjemno ostro kakovostjo.

Največja prednost digitalizacije vsebine na zaslonih z e-črnilom je možnost, da jih lahko posodabljate na daljavo, ne da bi morali natisniti novo vsebino in jo nato ročno zamenjati. Ena sama oseba lahko na eni lokaciji posodobi več zaslonov.

Zasloni e-papir ne potrebujejo električne energije, zato so veliko bolj energetsko učinkoviti in robustni kot zasloni LCD. Vsebina je vidna podnevi in ponoči ter tudi pri neposredni sončni svetlobi. Zahvaljujoč tehnologiji polnih barv je lahko prikazana vsebina še bolj živa in interaktivna. Pri prikazu voznih redov in inventarja lahko trenutno stanje označujete z barvami semaforja.

 

Galerija