PODROČJA UPORABE
  • Upravljanje zalog
  • Postopki pobiranja
  • Upravljanje materialov v bolnišnicah.
  • Tok blaga in logistični procesi

Pametna platforma IOT

Sodoben in uporabniku prijazen: Kot inovativen sistem ima platforma sepioo vitke in intuitivne vmesnike na ravni uporabniškega vmesnika in vmesnika API. To ne omogoča le hitre namestitve, temveč predvsem uporabniku prijazno upravljanje, ki temelji na najsodobnejši spletni tehnologiji.

Enostavna integracija: Učinkovita izmenjava podatkov in pametne povezave so značilnosti sodobne industrije 4.0. Zato je platforma sepioo s svojo sodobno tehnologijo čakalne vrste sporočil zasnovana tako, da je združljiva z običajnimi industrijskimi programskimi rešitvami. Pri tem se uporabljajo nastavljivi ukrepi za uvoz in posodobitev ter API REST.

Povezljivost z različnimi napravami IIOT: platforma sepioo IIOT se lahko poveže s številnimi napravami, kot so senzorji, nalepke, bralniki NFC ali NB-IoT.

Varno in zmogljivo: platforma sepioo IIOT ne navdušuje le s svojo prilagodljivostjo in združljivostjo, temveč tudi s preprostim in varnim upravljanjem. To vključuje na primer integrirani urejevalnik predlog ali prilagodljivo prilagajanje delovnih postopkov s prilagajanjem vzorcev utripanja LED, spreminjanjem strani etiket ali celo uvozom/izvozom informacij. Poleg tega platforma omogoča spremljanje stanja sistema prek aktivnih potisnih obvestil s posebej konfiguriranimi uporabniškimi pooblastili za še večjo varnost.

Uporabnost v vsakem okolju: Platforma sepioo IIOT kot rešitev v oblaku ne potrebuje lokalne namestitve ali vzdrževanja, zaradi samodejnih posodobitev pa je vedno posodobljena, stabilna in varna. Na zahtevo pa so možne tudi lokalne namestitve.