VUSION Engage - Interaktivna video železnica podjetja SES-imagotag

Prednosti
  • Praktično upravljanje in prilagajanje vsebine neposredno iz tabličnega računalnika
  • Interaktivna nakupovalna izkušnja s kodami QR/videoposnetki/GIF-i za posamezne izdelke
  • Inovativno orodje za trženje na mestu nakupa
  • Pregledna komunikacija s strankami in zaposlenimi v realnem času

Predvsem izdelke, za katere so potrebne osnovne informacije o njihovi uporabi, uporabi ali namestitvi, je tako mogoče ponazoriti in predstaviti s pojasnjevalnim videoposnetkom na videostezki LCD. Tako vam sistem VUSION Engage omogoča neposredno interakcijo s kupci na policah, tako da promovirate svoje izdelke s posebnimi trženjskimi kampanjami na zaslonih LCD video tirnic in kupcem ponudite ustrezno izkušnjo za spodbujanje prodaje.

Kako deluje sistem VUSION Engage?

Povezava platforme v oblaku VUSION Engage IoT neposredno s policami omogoča pametno operativno agilnost: vsebino, kot so znižanja cen, kampanje ali kuponi, je mogoče na VUSION Engage u hitro upravljati in spreminjati zaradi sinhronizacije z vsemi sistemi POS. Vse, kar potrebujete, je stalno napajanje in povezava prek WLAN (frekvenčna pasova 2,4 GHz in 5 GHz) ali Bluetooth. Na ta način poteka pregledna komunikacija s strankami in zaposlenimi v realnem času.

Nadzor in prilagajanje položaja cenovk ter svetlosti zaslona se izvaja prek vmesnika v vrstici na dotik na spodnji strani vsakega zaslona VUSION Engage ali praktično neposredno prek sistema za upravljanje vsebine, npr. s tabličnega računalnika. Hkrati je video tirnica zaščitena pred posegi nepooblaščenih oseb, tako da kupci ne morejo premikati cenovnih oznak, s ploščo na dotik pa lahko upravljajo le pooblaščene osebe. Zaradi aluminijastega okvirja je LCD video vrstica odporna na praske, izjemno robustna in jo lahko namestite na katero koli polico.