Optimizacija procesov z digitalizacijo dobavne verige

Prednosti za vaše podjetje
  • Brezpapirna industrija in podatki v realnem času
  • Avtomatizacija korakov procesa zaradi dinamične integracije digitalnih etiket
  • Hitra namestitev v standardne procese (integracija "out of the box")
  • Prilagodljiva integracija v kompleksne posamezne procese
  • Zavarovanje procesov s povratnimi informacijami o posodobitvi etiket v sistem ERP
  • Zagotovljena prihodnost tudi za SAP S/4HANA na lokaciji in v oblaku

Kako deluje SAP ERP E-Link Label Add-On?

S konektorjem SAP ERP E-Ink Label Add-On, ki ga ponujata podjetji e-shelf-labels in 4process, lahko etikete upravljate iz obstoječega sistema SAP ERP. Prednost je v tem, da vam ni potrebno nabaviti dodatne programske opreme in da lahko delate v znanih uporabniških vmesnikih (SAP GUI ali SAP FIORI). Tudi implementacija elektronskih etiket je preprosta, zato je uporaba enostavna in intuitivna.

Z vnosom ID posameznih etiket z e-črnilom ali s skeniranjem črtne kode na ohišju se etikete razporedijo v sistemu SAP. Tam imate pregled nad vsemi etiketami in njihovim stanjem (npr. indikator baterije). Napake na etiketi so barvno označene, tako da lahko ustrezno etiketo hitro prepoznate in zamenjate. Zaradi brezhibne integracije lahko vse potrebne informacije najdete v svoji programski opremi ERP.

Ko so etikete z e-črnilom vnesene v sistem, je mogoče digitalne etikete vključiti v proces. Tako imenovani digitalni posrednik etiket vzpostavi povezavo z vmesno programsko opremo SmaSS in posreduje informacije, ki se prikažejo v sistemu SAP ERP, kot so procesni koraki, informacije o materialih ali merskih enotah. Vmesna programska oprema SmaSS nato poskrbi za prenos na dodeljeno etiketo in posodobitev prikazov. Celoten postopek traja nekaj sekund, kar pomeni, da je podatke mogoče prikazati skoraj v realnem času.

S konektorjem SAP ERP E-Link Label Add-On izpolnjujemo vaše individualne zahteve. Skupaj s partnerskim podjetjem 4process, strokovnjakom za programsko opremo SAP, tehnologijo prilagajamo vašim potrebam.

e-shelf-labels 4process