Vsestranski fashionTAG za vašo poslovalnico

Pametna digitalna etiketa v modni trgovini
 • Zmanjšanje števila pritožb strank z določanjem cen v realnem času
 • Skladnost spletnih in nespletnih cen
 • Konkurenčnost s prilagodljivimi popusti, ki temeljijo na dogodkih
 • Globalna natančnost cen v maloprodaji

Natančne in aktualne cene izdelkov v modni trgovini

Hitro gibanje kupcev pri nakupovanju je razvidno že iz tega, da je obisk na območju za pešce minimalen. Ko stranke vstopijo v trgovino, običajno že dobro poznajo cene konkurenčnih izdelkov. Tudi v trgovini lahko poiščejo aktualne cene na spletu. Cenovke v modnih trgovinah je težko prebrati, če je bila cena blaga večkrat znižana. Poleg tega pogosto ročno spreminjanje cen zlahka povzroči nepravilnosti, kar vodi do pritožb strank. fashionTAG  z natančnim določanjem cen v realnem času zagotavlja, da izdelek stane natanko toliko, kolikor je označeno na blagajni. Cene v sistemu fashionTAG se posodabljajo centralno brez dodatnega ročnega dela, kar omogoča v prihodnost usmerjeno in brezhibno upravljanje cen v cenovno občutljivi modni industriji. Zaposlenim v trgovini ni več treba natisniti, pritrditi in preveriti cenovk za posamezne izdelke v trgovini. Trgovec se lahko tako spontano odziva na razvoj povpraševanja, stranke pa so takoj obveščene o posebnih akcijah in ponudbah, na primer sezonskih popustih.

REVOLUCIONARNI PROCESI V TRGOVINAH
 • Prikaz trenutno razpoložljivega blaga z upravljanjem zalog v realnem času
 • Futuristični koncepti poslovanja in trgovin za novo izkušnjo strank
 • Prihranek časa za storitve za stranke in svetovanje
 • Brezhibna uporaba na majhnih izdelkih, kot so športni čevlji
 • Individualni videz razstavnega prostora v vaši trgovini
 • Dostop NFC/povezava s pametnim telefonom za rezervacijo predmetov
 • Optimizacija procesov in večja produktivnost dela

Hitro in brezstično plačilo s funkcijo Scan & Go

Bi radi kupovali na lokaciji in hkrati uživali v prednostih spletnega nakupovanja? S programsko opremo Scan & Go je to mogoče, saj lahko izdelke plačate kar v trgovini, brez dolgega čakanja na blagajni in stika z osebjem ali blagajniško opremo. Ko kupec skenira etiketo fashionTAG s pametnim telefonom prek NFC ali kode QR, lahko neposredno plača želeni izdelek in nato zapusti trgovino.

Scan & Go je inovativna plačilna rešitev, ki jo je podjetje e-shelf-labels zasnovalo v sodelovanju s Shopreme in SES-imagotag. Funkcija se lahko enostavno poveže z etiketami fashionTAG, z mobilnim samoplačniškim sistemom na prodajnem mestu pa strankam omogoča posebno nakupovalno izkušnjo. S tem ne prihranite le časa, saj vam je v primerjavi z običajnim postopkom nakupa na blagajni na voljo tudi možnost prejemanja dodatnih informacij o izdelkih in nasvetov o posebnih akcijah.

Drugo področje uporabe: Akreditacija dogodkov z etiketo fashionTAG

Etikete fashionTAG se ne uporabljajo samo v modni industriji, temveč tudi kot vstopne kartice ali prepustnice trgovinskih sejmih in dogodkih. Vsestranski pripomoček ima sodoben dizajn in deluje prilagodljivo, kar omogoča hitre posodobitve in individualno prilagoditev kraju dogodka.

{{::}}

Za nemoten potek dogodka je potrebno strukturirano in načrtovano upravljanje gostov. Pomembno je, da stalno urejate dostop do različnih območij za obiskovalce. Etikete fashionTAG se uporabljajo kot akreditacijske priponke in personalizirane vstopnice. Na etikete fashionTAG je mogoče vnaprej prenesti podatke o obiskovalcih, ki so že shranjeni v sistemu, in druge spletne storitve. To olajša prijavo in splošno upravljanje obiskovalcev na dogodkih, kot so športni dogodki, festivali, poslovni dogodki ali sejmi. Osebne podatke, shranjene v obliki črtne kode ali kode QR, lahko v nekaj sekundah poiščete z ustreznim čitalnikom ali pametnim telefonom.

S pametnim gostovanjem znotraj omrežja dostopnih točk je nadzor dostopa mogoče nadzorovati centralno, kar obiskovalcem zagotavlja visoko raven udobja in varnosti. Poleg tehničnih lastnosti, kot je dolga življenjska doba baterije, fashionTAG navdušuje tudi s sodobnim in priročnim dizajnom. Za ustrezno držalo so primerne individualno tiskane vrvice, ki so oblikovane v skladu s korporativno podobo vašega podjetja. Izberite elektronsko upravljanje udeležencev in digitalizirajte svoje akreditacijske postopke.