Osnovna programska oprema za začetek z digitalnimi etiketami

Uporaba digitalnih cenovk v podjetjih na najrazličnejših področjih poenostavi in optimizira operativne procese. Kljub temu lahko delovanje elektronskih etiket na policah podjetnikom predstavlja nove izzive. Podjetje e-shelf-labels strankam ponuja operacijski sistem fbOS, ki poenostavi upravljanje digitalnih etiket na policah.

 

Pregled nad vsemi etiketami

Ko boste uvedle elektronske etikete v podjetje, se vam bo sprva zdelo, da jih je težko upravljati. To lahko zlahka opravite s pomočjo programske opreme fbOS. Operacijski sistem omogoča hitro in centralno upravljanje digitalnih etiket. Programska oprema fbOS omogoča, da spremljate vse etikete, ki shranjene v sistemu. V operacijskem sistemu lahko kadarkoli preverite, koliko etiket je trenutno aktivnih. Če pride do napake ali tehnične težave z etiketo, sistem izda opozorilo in s pomočjo njene izkaznice ugotovi, za kateri zaslon iz e-črnila gre. To vam omogoča, da napako hitro popravite. Če želite preveriti stanje posamezne oznake, poskenirajte črtno kodo etikete. Operacijski sistem vam bo v nekaj sekundah posredoval informacije o izbrani oznaki, kot sta stanje baterije in NFC zmožnost etikete.

Individualen dizajn za prepoznavnost vašega podjetja

S pomočjo digitalnih oznak lahko svojemu podjetju zagotovite prepoznaven identifikacijski znak. S pomočjo generatorja predlog, ki je vgrajen v programsko opremo, lahko oblikujete kreativen individualen dizajn podatkov na oznakah, s čimer jih prilagodite svoji korporativni identiteti. Upravljanje z generatorjem predlog ne zahteva nobenih oblikovalskih veščin, zato lahko vsak v nekaj minutah ustvari postavitve za zaslone. Generator predlog nudi številne elemente za oblikovanje postavitev. Vaš logotip je lahko nameščen kot slikovni element na digitalnih oznakah. Če želite strankam olajšati orientacijo v trgovini, lahko na etikete dodate dodatne informacije o izdelkih. Če želite pritegniti pozornost obiskovalcev vaše spletne trgovine, lahko na zaslone vgradite črtne kode ali kode QR in tako strankam olajšate iskanje izdelkov.