Oblak kot osnova vsakega uspešnega digitalnega podjetja

e-shelf-labels je vaš partner, če želite z digitalnim povezovanjem zagotoviti večkanalno izkušnjo v stacionarni trgovini. Ponujamo usklajene rešitve strojne in programske opreme za potrebe in infrastrukturo vašega podjetja. Z našimi rešitvami in storitvami v oblaku lahko varno beležite in povezujete svoje podatke, se fleksibilno odzivate in tako ostanete konkurenčni v digitaliziranem gospodarstvu. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju informacijskih sistemov prilagajamo delovne procese strank in zagotavljamo varnost podatkov.

Prilagodljivo delo v oblaku

Izraz računalništvo v oblaku (podatkovni/računalniški oblak) opredeljuje internetno zagotavljanje aplikacij, platform, shranjevanja podatkov, operacijskih sistemov in drugih računalniških virov, zato se ne izvaja prek lokalne infrastrukture.

Uporaba oblaka omogoča dostopnost podatkov na več kot le enem računalniku, tako da lahko do informacij v strežniku v oblaku enako prilagodljivo dostopate tudi na daljavo. Do oblaka lahko tako dostopate prek povezav VPN ali varne povezave prek oddaljenega namizja, podobno kot do strežnika v lastnem omrežju.

Prednosti tehnologije v oblaku

Rešitev v oblaku revolucionarno spreminja način dela podjetij, saj upravljanje podatkov v oblaku za vaše podjetja predstavlja učinkovite prednosti. Vnaprej ni potrebno vlagati v lokalno računalniško in programsko strukturo, ki bi zahtevala visoke stroške. Največja prednost je povezava z oblakom, ki je neodvisna od lokacije. Ta neomejen dostop do podatkov (kjerkoli in kadarkoli) omogoča tudi sodelovanje med oddaljenimi lokacijami. Za zagotovitev varnega shranjevanja v oblaku je potreben jasen nadzor pravic dostopa. Uporabljene storitve v oblaku, ki izpolnjujejo vse veljavne zahteve za informacijsko varnost in zaščito podatkov, nudijo vodilni mednarodni ponudniki storitev v oblaku. Poleg tega lahko v oblaku ločeno konfigurirate dovoljenja za pisanje ali branje in tako individualno določite, kateri zaposleni lahko dostopajo do katerih podatkov.

Platforma VUSION Cloud za spremljanje in nadzor digitalnih cenovk

VUSION Cloud je varna platforma v oblaku za učinkovito upravljanje in spremljanje elektronskih cenovk v trgovini. Povezava poteka prek dokumentiranega vmesnika REST API, tako da lahko do podatkov v platformi VUSION Cloud prilagodljivo dostopate od koderkoli in kadarkoli.

Rešitev v oblaku za avtomatizacijo cen in upravljanje interneta stvari v maloprodaji: IoT platforma VUSION Retail

Integracija podatkov za VUSION Labels

Platforma VUSION Retail IoT združuje najučinkovitejšo tehnologijo ESL s komunikacijsko infrastrukturo IoT z nizko porabo energije, barvnimi zasloni z visoko ločljivostjo, senzorji ter aktivnimi sistemi NFC in sistemi razsvetljave LED.

Uporaba IoT platforme VUSION Retail vam nudi prilagodljivo in zmogljivo rešitev za integracijo podatkov za vaše etikete VUSION, ki omogoča upravljanje podatkov iz različnih virov, kot so ERP, platforme e-trgovine ali sistemi POS.

Integrirani VUSION Display Manager: Pregled dejavnosti v trgovini v realnem času

PREDNOSTI IOT PLATFORME VUSION RETAIL
 • Upravljanje trgovine, neodvisno od lokacije in časa
 • Prilagodljiva avtomatizacija cen in promocija
 • Integrirano orodje za spremljanje prepozna napačne informacije
 • Pregled vseh dejavnosti vaše trgovine
 • Enostaven JavaScript za prikaz in obdelavo
 • Večtokovno zbiranje in integracijo podatkov
 • Enostavna integracija v vaš sistem: JSON API/ploščata datoteka (CSV/XML)

Aims Cloud za prilagodljivo upravljanje vaših etiket

VARNO RAZPOLOŽLJIVO

Programska oprema Aims ESL kot rešitev v oblaku zagotavlja stalno razpoložljivost in največjo varnost za elektronske etikete na policah NEWTON. Druga prednost je nadgradljivost sistema od enega do največ treh spletnih strežnikov, odvisno od rasti vašega podjetja. Ne glede na to, koliko strežnikov je v uporabi, so z oblakom Aims Cloud vsi razpoložljivi viri, kot sta RAM ali CPU, ki so v različnih situacijah vedno optimalno uporabljeni. To omogoča tudi številne vzporedne procese ter hiter in nemoten način dela s sistemom.

 

Dodatna programska oprema Aims Layout Manager

PREDNOSTI SISTEMA AIMS CLOUD
 • Nadgradljiv sistem
 • Prilagodljivo upravljanje elektronskih cenovk
 • Vzporedni procesi
 • Aims Cloud Security za največjo varnost
 • Dodatna programska oprema Aims Layout Manager
 • Varno shranjevanje v podatkovnem centru
 • Enostavna integracija sistema

Imate vprašanja o sistemih v oblaku? Z veseljem vam bomo svetovali glede vaše individualne rešitve v oblaku!