sepioo Labels - ESL za platformo sepioo

Prednosti
 • Prenos informacij v skoraj realnem času
 • Zelo majhna poraba energije
 • Vgrajen merilnik pospeška in temperaturni senzor
 • Zelo dobra berljivost
 • Zasnovan za optimalno združljivost s platformo sepioo IIOT

PODROČJA UPORABE ETIKET SEPIOO

 • Upravljanje zalog v industriji in logistiki: z ESL je mogoče vse pomembne informacije o izdelkih, kot so stanje naročila, dobavni roki ali razpoložljive količine, prikazati in posodobiti skoraj v realnem času.
 • Postopki nabiranja v industriji 4.0: digitalni sistemi za nabiranje po luči in polaganje po luči omogočajo hitrejše nabiranje z manj napakami. Zaposleni takoj vedo, kaj je bilo pobrano in koliko je ostalo, ter lahko postopke potrdijo neposredno z vgrajenimi gumbi ali funkcijami NFC.
 • Upravljanje materialov v zdravstvu: Posebne etikete z gumbi, pogosto v kombinaciji s pametnimi mrežnimi tehtnicami, podpirajo zdravstvene ustanove pri inteligentnem upravljanju zalog in nabave medicinskih izdelkov. To pomeni razbremenitev negovalnega osebja, zmanjšanje morebitnih napak in pravočasno razpoložljivost materiala.
 • Upravljanje skupnih miz in skupnih pisarn: Podjetja povsod iščejo inteligentno rešitev za upravljanje prostora na delovnem mestu: sepioo ponuja eleganten odgovor na te zahteve. S platformo in ustreznimi oznakami je iskanje in rezervacija mize zelo enostavno.

sepioo Button Labels

Etikete sepioo D2.6 B in sepioo D2.7 B, ki so posebej zasnovane za kompleksne aplikacije ali postopke pobiranja, imajo na strani nastavljive gumbe. Prejeto ali odposlano blago lahko evidentirate ali sprožite postopke ponovnega naročanja s pritiskom na gumb. Zaradi povezave s platformo sepioo IIOT je mogoče spremljati in ocenjevati tudi pretok informacij. Varnost je zagotovljena tudi z dvosmernim komunikacijskim protokolom interneta stvari.

sepioo NFC Labels

Tanke etikete NFC so opremljene s tehnologijo NFC brez baterije in tako omogočajo še lažjo izmenjavo informacij med zasloni in ustreznimi bralniki. Elektronske etikete delujejo na frekvenci 13,56 MHz in tako zaobidejo območja, ki so pogosto zasedena z drugimi tehnologijami. To zagotavlja hitre postopke identifikacije brez napak v skladiščih in logistiki, kar vpliva na splošno učinkovitost procesov.

sepioo labels

  PLATFORMA SEPIOO IIOT

  Programska platforma sepioo je zasnovana za integracijo v številne primere uporabe. Predvsem je optimiziran za industrijske procese, vendar se lahko uporablja tudi na drugih področjih, kot je upravljanje zdravja. Platforma vedno navdušuje z inovativnostjo in prilagodljivostjo.

  Decentraliziran sistem nadzora in upravljanja platforme sepioo omogoča zbiranje podatkov z neomejenega števila nalepk in senzorjev ter hkrati zagotavlja hitre posodobitve in nemoteno komunikacijo z drugimi elementi sistema. Hkrati programska oprema ne zahteva dodatnih razvojnih naporov, zaradi modularne zasnove pa jo je mogoče vključiti v skoraj vsako industrijsko okolje. To vključuje nemoteno delovanje s široko paleto strojnih izdelkov in vodilnih tehnologij, kot so NB-IOT, NFC in 2,4 GHz.

  Generator predlog, mehanizem pravil in nadzorni center zagotavljajo enostavne postopke izvajanja in upravljanja ter so intuitivni za uporabo. S prilagodljivimi uporabniškimi dovoljenji in šifriranjem sistema sepioo je zagotovljena tudi varnost sistema, ne da bi bilo treba žrtvovati njegovo prilagodljivost.