Brezpapirno sporočanje v hotelski industriji

Digitalne spremembe so pomembne v celotnem gospodarskem sektorju. Trajnost, kakovost in privlačen dizajn postajajo vse pomembnejši tudi v gastronomiji. Z brezžičnim označevanjem je digitalizacija mogoče tudi gostinski in hotelski industriji. Poleg privlačnega in individualnega dizajna elektronske etikete zagotavljajo tudi najvišjo stopnjo higiene. Za razliko od papirja se elektronske etikete na policah ne obarvajo ali obrabijo. Poleg tega so elektronske etikete trajnostne in se prilagajajo razmeram v vašem hotelu. Digitalno upravljanje hotelski industriji omogoča centralni nadzor, tako da se lahko vsebina posodablja s pisalne mize. Oznake bifejev lahko po želji brezžično spreminjate. Digitalno sporočanje zagotavlja trajnost, pravočasnost in doslednost.

Možna področja uporabe
  • Informacije o cenah v restavracijah in barih
  • Digitalni meniji za posebne priložnosti
  • Uporaba na sprejemih
  • Trgovine s spominki v hotelu
  • Uporaba na konferencah
  • Rezervacije miz
  • Posodabljanje bifejev
  • Digitalno označevanje prostorov
PREDNOSTI ZA VAŠE PODJETJE
  • Večja konkurenčnost zaradi posodobljenih cen
  • Takojšnje spremembe
  • Individualno prilagajanje posebnim dogodkom
  • Večje zadovoljstvo strank
  • Trajnost s preprečevanjem nastajanja odpadkov
PREDNOSTI ZA VAŠE GOSTE
  • Pregledne in sodobne oznake, ki so razumljive vsakemu gostu
  • Koda QR za dodatne informacije (sestavine)
  • Aktualnost zaradi stalnega posodabljanja

Avtomatsko načrtovanje jedilnika in rezervacij: SmaSS Catering

Načrtovanje bifeja poleg označevanja jedi vključuje tudi označevanje jedilnika in sedežnega reda. Gostinci odločajo za digitalno označevanje, da bi prihranili čas pri ročnem označevanju in stroške papirja. Z enim klikom lahko centralno spremenite vsebino, prikazano na digitalnih etiketah, z različico vmesne programske opreme SmaSS Catering pa tudi to ni več potrebno. S funkcijo koledarja lahko jedi že vnaprej načrtujete v dvotedenskih ciklih, na primer za zajtrk, kosilo in večerjo. To omogoča popolnoma samodejno načrtovanje jedilnikov in rezervacij, s katerim se oznake bifejev in sedežnega reda spremenijo v nekaj sekundah in ob točno določenem času.