Kaj so wobblerji?

Približno 70-80 % vseh nakupnih odločitev se sprejme v trgovini, zato je pomembno, da pritegnete pozornost kupca z inovativno predstavitvijo izdelka. Točno ta učinek ustvarjajo digitalni wobblerji na policah. Animirani zasloni na prodajnem mestu pritegnejo pozornost kupca, na primer z oglaševanjem popustov, novih artiklov ali posebnih lastnosti izdelkov.

Digitalni wobblerji so posebej animirani e-papirni zasloni. Prikazujejo lahko gibljive slike in besedila, zato so še posebej primerni za privabljanje kupcev v stacionarni trgovini s potrošniškim blagom za vsakdanjo rabo, tako imenovanimi izdelki FMCG. Kupcu se neposredno na polici prikažejo edinstveni oglasi, ki ga obveščajo o promocijah in ponudbah.

 

Ink-In-Motion: Animirani zasloni

Zasloni Ink-In-Motion združujejo običajni črno-beli zaslon iz e-papirja s prozornim barvnim tiskom (prekrivanjem) na vrhu. Pod e-papirjem je predel z določenimi segmenti, ki jih je mogoče individualno nadzorovati. Menjava črne in bele barve ustvarja utripajoče animacijske sekvence.

Tehnologija Ink-In-Motion je vsestranska. Pospešuje prodajo na standardnih prikazovalnikih POP, namiznih stojalih, znakih in drugih dodatkih ali pa inovativno predstavi izdelke na digitalnih oglasnih tablah.

 

Inovativna predstavitev izdelka

V primerjavi z običajnim oglaševanjem izdelkov na papirju animirani zasloni navdušujejo na več področjih. Na mestu nakupa pritegnejo pozornost kupcev, s čimer promovirajo blagovno znamko in pometejo s konkurenco. Digitalni wobblerji hkrati ohranjajo vse pozitivne lastnosti papirne različice. Prikazujejo lahko gibljive slike in besedila, pri čemer ohranijo kot slike skoraj 180 stopinj. Poleg tega navdušujejo z visoko ločljivostjo in živimi barvami. Zaradi visokega kontrasta v svetlem okolju so prikazovalniki kot nalašč za maloprodajo, prav tako pa jih je mogoče pritrditi na polico. Oglaševanje z wobblerjem naredi močan vtis na stranko in poveča zanimanje za izdelek.

 

Digitalni wobblerji so tako vzdržljivi kot tudi lahki in tanki, zato jih je enostavno uporabljati in montirati. Mogoče jih je pritrditi neposredno na izdelke, na primer na policah ali na blagajni, hkrati pa so primerni za maloprodajo. Wobbler je zaradi svojih ekskluzivnih zmogljivosti priljubljeno orodje za vzpostavljanje komunikacije s kupcem, prav tako pa se razlikuje od tradicionalnega načina sporočanja cen.

Prednosti
  • Priljubljenost stacionarne trgovine z inovativno predstavitvijo izdelkov
  • Pospešitev prodaje in pozicioniranje blagovne znamke s posameznimi marketinškimi ukrepi
  • Enakovreden papirni različici: kot slike 180 stopinj
  • Enostavna montaža in zagon
  • Prilagodljiva barva, oblika in velikost
  • Izredno majhna poraba energije zaradi enostavno zamenljivih baterij
  • Prilagodljive in individualne spremembe nastavitev

Pritegnite pozornost

Animirani wobblerji dosežejo, da se kupci ustavijo ob polici. Obsežna študija je dokazala, da imajo animirani zasloni v kombinaciji s kuponskimi ponudbami izjemen učinek na prodaji in vzbujajo pozornost kupcev. V primerjavi z običajnim oglaševanjem izdelkov se povprečni čas, v katerem opazite kupon, z uporabi wobblerjev skrajša z 12,5 sekunde na 1,6 sekunde. To pomeni, da kupci v trgovini police opazijo osemkrat hitreje. To dokazuje tudi število kupcev, ki so kupili oglaševani izdelek. Zaradi oglasnih tabel se je število strank povečalo za 75 %, torej na 1054 strank.

Različna področja uporabe

Uporaba na policah

Wobblerji se uporabljajo na prodajnem mestu, tj. kjer je stranka v neposrednem stiku z izdelkom. Oglaševanje z wobblerji se večinoma uporablja v maloprodaji. Pospešuje prodajo v v drogerijah in kozmetičnih trgovinah, trgovinah za dom in vrt, trgovinah s hrano in pijačo ter trgovinah z elektroniko. Animirani wobblerji niso primerni le za digitalni prikaz cen, temveč lahko želeni izdelek poudarijo tudi s slikami ali oglaševalskimi sporočili, s čimer pritegnejo pozornost kupcev. Zagotavljajo preprosto in učinkovito oglaševanje. Oglasne table se lahko v posameznih formatih uporabljajo v supermarketih, da poleg cene opozorijo tudi na popuste ali posebne ponudbe.

 

Prilagodljiv dizajn

Zaslone, katerim je mogoče prilagoditi obliko, velikosti in barvo, se lahko uporablja na vseh področjih. Zaradi zamenljivih prekrival lahko zasloni uporabijo načrtovano splošno animacijo ozadja (ali na primer številke) in spremenijo zasnovo barvnega prekrivala. Na zahtevo vam lahko izdelamo prilagojeno oglasno tablo z vašim oglasom.

Z veseljem vam bomo posredovali informacije o drugih področjih uporabe.


Storitve e-shelf-labels

Vas zanimajo možnosti oblikovanja in želite izvedeti, katere so na voljo in kako se izvajajo? Oglejte si smernice za oblikovanje ali pa se obrnite na nas. Skupaj bomo zasnovali vaš animirani zaslon.