Sistem za elektronske cenovke

Naročnina, oblak ali na lokaciji?

AIMS je na voljo v treh različnih modelih, ki najbolje ustrezajo potrebam vašega podjetja ali projektov ESL.

AIMS Saas: Naročniški model AIMS Saas zagotavlja hitro implementacijo, posodobitve programske opreme v realnem času, nadgradljivo in zanesljivo delovanje ter prihranek celotnih stroškov. Zagotavlja neprekinjeno delovanje in najvišjo raven varnosti pri upravljanju identitet in zaščiti podatkov z overitvijo API in spletno komunikacijo, ki temelji na HTTPS.

AIMS on-premise: Z AIMS on-premise upravljate programsko opremo, vključno z možnostjo razširjanja in prilagajanja vašim potrebam s pomočjo razpoložljivih dodatkov. Dolgoročno je AIMS on-premise stroškovno učinkovita rešitev z visoko stopnjo funkcionalnosti in varnosti podatkov. Letne licence ali petletni paketi AIMS za lokalno uporabo vključujejo nadzorno ploščo, portal, jedro, oblikovalca postavitve in spletni dlančnik.

AIMS Cloud: Prilagodljiva digitalna sistemska rešitev za rastoča podjetja, ki deluje na varnem strežniku v podatkovnem centru in omogoča horizontalno razširljivost, vzporedno obdelavo in stalno razpoložljivost. Hkrati je zagotovljena visoka raven varnosti pri obnovi podatkov, varnostnih kopijah, poročanju o stanju in preverjanju pristnosti uporabnikov. Za dodatne informacije o tej možnosti se lahko obrnete na enega od naših svetovalcev.

Aims Dashboard, razvita izključno za SOLUM

Z nadzorno ploščo AIMS Dashboard lahko upravljate digitalne cenovke, zaloge, podatke in uporabnike v enem namiznem delovnem prostoru. Intuitivni uporabniški vmesnik vam omogoča dostop do analitike in orodij za enostavno in učinkovito delovanje. Z nekaj kliki lahko poiščete izdelke, si ogledate zaloge, ustvarite sistemska poročila ali upravljate nove in obstoječe uporabniške profile.

Aims Manager

Programska oprema AIMS ponuja tudi mobilno različico za tiste, ki delajo na poti. Z aplikacijo AIMS Manager lahko vi ali vaše osebje hitro upravljate elektronsko sporočanje cen na mobilnih napravah ali preverite vmesnik do sistema za upravljanje blaga. Tako v industriji in maloprodajnih trgovinah ostane več časa za druge pomembne naloge.

Layout Designer

Poleg nadzornih funkcij programska oprema Aims vključuje tudi AIMS Layout Designer za enostavno in uporabniku prijazno oblikovanje elektronskih cenovk. Z uporabo predlog za ustvarjanje privlačnih postavitev s črtnimi kodami 1D, kodami QR, cenami ali besedilnimi elementi za elektronske etikete na policah ni potrebno poglobljeno znanje oblikovanja. Postavitve je mogoče ustvariti za različne velikosti ESL, tako da so strankam ali zaposlenim vedno na voljo najnovejše informacije.

Naši svetovalci vam bodo z veseljem posredovali več informacij o strojni opremi NEWTON ali drugih rešitvah digitalnega sporočanja za digitalizacijo vaših cenovk.