Strojna oprema za digitalno sporočanje: Digitalne oglasne table in reklamni panoji

PREDNOSTI DIGITALNE OGLASNE TABLE
  • Privlačen oglaševalski medij: prikaz aktualnih informacij (popusti)
  • Idealna strojna rešitev za interaktivno programsko opremo za svetovanje o izdelkih
  • Pritegne pozornost kupcev pred vstopom v trgovino
  • Digitalna tabla kot diskrecijske črte/kažipot
  • Digitalna tabla kot sistem za nadzor vhoda (Covid-19)

Prednosti interaktivnih asistenčnih sistemov

Interaktivni sistemi pomoči strankam poenostavijo takojšnje odločanje o nakupu in odpravijo potrebo po nadaljnjem spletnem iskanju želenega izdelka. Virtualni prodajni svetovalci prek zaslona ali zaslona na dotik posredujejo bistvene informacije o želenem izdelku. Poleg tega povezava z digitalnimi cenovnimi nalepkami na elektronskih policah prikazuje položaj izdelka z utripanjem diod LED, vgrajenih v nalepke, kar odpravlja dolgotrajno iskanje v trgovini in morebitne prekinjene nakupe. Poleg tega smiselna vključitev sistema Aframes v infrastrukturo trgovine omogoča, da senzorji merijo tokove kupcev, kar lahko statistično ovrednotimo.

Vas zanimajo interaktivni svetovalni sistemi? Če želite izvedeti vse o funkcijah, področjih uporabe in možnostih namestitve interaktivnih sistemov za pomoč s SCREEENR, kliknite na naslednji gumb.

Digitalni oglasna tabla: Orodje za interaktivno posredovanje informacij, usmerjanje in marketing

Digitalni reklamni pano kot digitalna prikazovalna tabla

Digitalni prikazovalnik (na voljo s funkcijo na dotik ali brez nje) postavite na vhodni del trgovine ali pred sejemsko stojnico, da bodo vašim strankam na voljo aktualne informacije, kot so popusti ali druge posebne ponudbe.

Z digitalnim reklamnim panojem pritegnete pozornost strank pred vstopom v trgovino. Omogoča vam, da se hitro odzovete na aktualne dogodke in s pomočjo videoposnetkov in animacij oglašujte točno to, kar vaše stranke potrebujejo. Digitalni prikazovalniki so primerni tudi za javne objekte, kot so pisarne ali bolnišnice: kjer deluje kot znak za diskrecijske črte, kažipot ali informacijska tabla.

 

Digitalni prikazovalnik, ki je nameščen kot talno stojalo, deluje na operacijskem sistemu Google Android in ima integrirano podporo za več jezikov. Poleg standardne antracitne in bele barve je digitalni prikazovalnik na voljo tudi v prilagojenih barvah okvirja, da ga lahko individualno prilagodite svojim okoljskim zahtevam. Z veseljem vam bomo svetovali tudi glede posameznih aplikacij in vam pomagali pri razvoju ustrezne programske rešitve.

Digitalni prikazovalnik za pametno upravljanje toka strank

DIGITALNI PRIKAZOVALNIK ZA PAMETNO UPRAVLJANJE TOKA STRANK V ČASU COVID-19

Digitalna oglasna table deluje kot sodobni oglaševalski medij ali v kombinaciji z interaktivnim svetovanjem o izdelkih, pa tudi kot sistem za nadzor dostopa. V času epidemije COVID-19 digitalni prikazovalnik v kombinaciji s pametnim upravljanjem toka strank zagotavlja skladnost s predpisi, sprejetimi za za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19, saj prikazuje pretok strank in tako zagotavlja varen nadzor dostopa v maloprodaji. Digitalni prikazovalnik s pomočjo pametnega upravljanja toka strank na vhodu na preprost in razumljiv način sporoča, ali je vstop v trgovino trenutno mogoč. Sistem uporablja podatke iz senzorjev, ki štejejo ljudi, ki vstopajo iz izstopajo iz trgovine.

Želite prejeti podrobnosti o pametnem upravljanju toka strank? Kliknite na spodnji gumb za nadaljnje informacij.