Strojna rešitev za digitalno oglaševanje: Video letvice in raztegljivi zasloni

Prednosti zaslonov/video letvic
  • Prilagodljivi zasloni za kompleksna prodajna okolja
  • Spodbujanje spontanih dodatnih nakupov
  • Neprekinjeno delovanje
  • Zaslon s posebnim formatom
  • Optimizirano za ležeči/pokončni format
  • Svetlost do 1000 cd/m²
  • Prilagodljive predloge: integriran CMS

Večja prilagodljivost pri oglaševanju: Optimizirano za pokončni in ležeči format

Zaslon za revolucionarno zasnovo trgovine

Raztegljivi zasloni so optimizirani za ležeči in pokončni način. Ležeči položaj je idealen za prikaz besedila, ki se premika, na primer novice na javnih mestih ali cenovke. Zasloni v pokončnem načinu lahko postanejo vaše novo prodajno orodje v trgovini. Vgrajen je med police z izdelki, zato lahko kupci vidijo, kako bi izgledali v izbranem oblačilu. Deluje podobno kot virtualno ogledalo. Ker se kolekcije vsako sezono redno spreminjajo, je oglasni zaslon del vsakega dobrega sistema za opremljanje trgovine. Z nekaj kliko lahko na zaslonih prikažete novo grafiko in videoposnetke ter tako v trenutku popolnoma spremenite zasnovo prostora.

 

Uporaba in zasnova zaslonov in video letvic

Digitalna video letvica: VUSION RAIL

Vas zanimajo video letvice? Mogoča vam bo všeč tudi VUSION Rail - na kratko V:Rail . Vusion Rail je digitalna video letvica z zaslonom, ki ga je enostavno uporabljati in ki prikazuje ceno in ime izdelka ter druge dinamične gibljive slikovne vsebine v polni ločljivosti. Povezava oblačne platforme Vusion Rail IoT neposredno s policami omogoča pametno operativno agilnost. Vsebina, kot so znižanja cen, se zaradi sinhronizacije z vsemi sistemi POS hitro upravlja na V:Railu. Potrebujete samo fiksno napajanje in povezavo prek omrežja Wi-Fi (frekvenčna pasova 2,4 GHz in 5 GHz) ali Bluetootha.

 

{{::}}

LCD VIDEO LETVICA: VUSION RAIL

S to digitalno video letvice lahko privabite kupce, če so izdelki oprijemljivi in vidni. Video letvica LCD prikazuje videoposnetke, kode QR ali GIF-e na zaslonu s polno visoko ločljivostjo. Poleg tega lahko animirano vsebino nadzorujete in prilagajate prek tablice, kar omogoča pregledno komunikacijo med osebjem in strankami v realnem času.


Želite, da vaša polica s pomočjo VUSION RAIL postane marketinški ambasador? Kliknite spodnji gumb za več informacij o digitalni video letvici.

Interaktivne digitalne oznake: Newton TOUCH

Newton TOUCH prepriča s svojo interaktivno funkcijo dotika in je idealen za uporabo v maloprodaji. Z uporabniškim vmesnikom, ki je enostaven za uporabo, lahko stranke same in neposredno na spletnem mestu preklapljajo med različnimi podrobnostmi o izdelkih, ponudbami, kategorijami ali članki. Poleg tega lahko pametni telefon in zaslon preprosto povežete s kodo QR. Tako lahko stranko na primer preusmerite na določene strani ali prenesete kupone in kupone za popust. Vsebina zaslonov Newton TOUCH se upravlja s pomočjo platforme Intuitive CMS. Prek omrežja WLAN je mogoče predvajati in upravljati vsa oglaševalska sporočila in trženjske vsebine.