Elektronsko označevanje na sejmih in dogodkih

POMEMBNO ZA UPRAVLJAVCE
  • Prilagodljivost
  • Centralni nadzor
  • Hitrost posodabljanja
PREDNOSTI
  • Manjši materialni stroški zaradi prilagodljivih posodobitev
  • Individualne informacije brez kablov
  • Inteligentno gostovanje v omrežju dostopne točke
  • Hitro širjenje ustreznih informacij (splošno ali individualno)

Ne glede na to, ali gre za velike sejme ali manjše prostore, na primer za poroke ali poslovne dogodke, lahko s centralno upravljanim načrtom za označevanje dnevno ali celo urno posodabljate zasedenost prostora.

Organizatorji večjih dogodkov lahko z infrastrukturo podjetja e-shelf-labels v celotnem prostoru prek centralnega upravljanja objavijo vse informacije.

 

Akreditacija dogodka s fashionTAG

Druga možnost na področju digitalnega označevanja na sejmih in dogodkov so fashionTAG, ki se lahko uporabljajo kot personalizirane vstopne karte ali akreditacijske izkaznice. Zaradi priročne in lahke zasnove ter dolge življenjske dobe baterije so idealni za elektronsko upravljanje obiskovalcev na dogodkih.

V prihodnosti bo zagotovljen enostaven in hiter postopek prijave na športne dogodke, festivale, poslovne dogodke ali sejme. S pomočjo generatorja kod QR lahko podatke o obiskovalcih, ki so shranjeni v sistemu, in druge storitve na dogodku vnaprej shranite na fashionTAG. Te informacije lahko nato pridobite s posebnim bralnikom kod QR ali pametnim telefonom. Do nadaljnjih spletnih storitev lahko dostopate tudi prek vgrajene tehnologije NFC. Oznake fashionTAG, ki so vgrajene v že obstoječo digitalno infrastrukturo z nadaljnjimi sistemi za označevanje, se individualno prilagodijo, posodobitve pa potekajo v realnem času.

 

Akreditacija se uporablja za nadzor dostopa do posameznih območij na dogodku z visoko stopnjo varnosti. Individualno natisnjeni ovratni trakovi z logotipom vašega podjetja dopolnjujejo privlačen videz izdelkov fashionTAG in odražajo vašo osebno korporativno identiteto. Oznake fashionTAG so idealna priložnost za optimizacijo in digitalizacijo akreditacije vaših obiskovalcev.