Interaktivni svetovalni sistemi v stacionarni maloprodaji - Advanced Interactive Store Systems (AISS)

Prednosti svetovalca za izdelke
  • Vse informacije o izdelkih na enem mestu
  • Občutek spletnega nakupovanja v trgovini
  • Povečana učinkovitost prodaje
  • Zmanjšanje stroškov osebja
  • Statistika vedenja strank v realnem času
Interaktivni asistenčni sistemi

Ciljno iskanje izdelkov brez spletnega raziskovanja

Advanced Interactive Store Systems (AISS) ponujajo interaktivne svetovalne sisteme, ki kupcu olajšajo takojšnje odločanje o nakupu, odpravljajo potrebo po nadaljnjem spletnem iskanju želenega izdelka in zagotavljajo uporabne statistične podatke o vedenju kupcev. Programske rešitve so primerne za različne digitalne naprave, kot so televizorji v trgovini, zasloni na dotik, tablice ali pametni telefoni, kupcem pa omogočajo ciljno usmerjeno iskanje izdelkov. Uporabniku prijazen zaslon ali zaslon na dotik zagotavlja bistvene informacije o izdelku, tako da lahko končno odločitev za določeno napravo sprejmete v trgovini. Namesto da bi doma na računalniku ali pametnem telefonu raziskovali želeni izdelek, pametni sistemi pomoči prevzamejo podporne prodajne nasvete za stranke in prodajalce v trgovini.

Da bi izpolnili različne zahteve posameznih panog in prodajnega blaga, vam ponujamo tri različne rešitve za uporabo na različnih mobilnih napravah:

Univerzalni svetovalec za izdelke (Multi Product Adviser)
Prednosti vseh svetovalnih sistemov
  • Varnost: dodeljevanje različnih pravic dostopa
  • Interaktivni vmesnik za prodajalce/stranke
  • Odločanje/nakup na istem mestu
  • Klepet s strankami v živo

Svetovalec za izdelke za mobilne telefone in tablične računalnike

Svetovalnik za mobilne telefone in tablične računalnike predstavlja celovit sistem programske opreme (vmesnik, upravljanje, zaledje) in strojne opreme. Sistem, ki je sestavljen v praktičnem ohišju iz lahke kovine, sestavljajo zaslon na dotik (po želji s kamero), osebni računalnik, upravljalna enota in varnostni sistem. Na zaslonu na dotik lahko stranke poiščejo podrobne informacije o vsakem izdelku. S funkcijo razširjenega filtriranja so na svetovalcu za izdelke prikazane cene, razpoložljivost in ustrezna dodatna oprema izdelka. Ustrezne naprave so nato označene s svetlečimi diodami, na zaslonu na dotik pa se takoj prikažejo povezane informacije o izdelku. Z inteligentnim prepoznavanjem obraza lahko svetovalec za izdelke na mobilnem telefonu posreduje podatke o starosti in spolu ter na njihovi podlagi prepozna želje strank.

 

Svetovalec za izdelke bele tehnike

Programska oprema svetovalca za izdelke bele tehnike lahko primerja izdelke z uporabo naprednih možnosti filtriranja ter prikaže popuste in razpoložljivost. Če je na primer nameščen v kiosku, lahko stranka sama upravlja programsko opremo s tabličnim računalnikom, ki jo vodi do ustreznega izdelka. Poleg tega lahko osebje tablični računalnik uporablja za kompetentno svetovanje strankam. Programska oprema svetovalca za izdelke bele tehnike je primerna tudi za spletne aplikacije in jo je mogoče preprosto vključiti v strukturo vaše spletne strani.

Svetovalec za druge izdelke

Svetovalec za druge izdelke (Other Product Adviser) sestavljajo zaslon na dotik (po želji s kamero), osebni računalnik, upravitelj in varnostni sistem. Sistem  kupca vodi po izdelkih s podporo plošč LED išče izdelke. Ko ga zaslon na dotik vodi skozi postopek izbire, se na elektronski cenovki ustreznega izdelka prižgejo plošče LED ter kupcu tako prihranijo zamudno in dolgo iskanje v trgovini, kar je idealno za izbiro ustrezne dodatne opreme. Z do 24 ploščami LED lahko različne funkcije prikažete v različnih barvah. Možnost filtriranja svetovalca za izdelke prikazuje cene, popuste in razpoložljivost ter primerja izdelke, posodobljene na daljavo iz spletne zbirke podatkov.

Individualni svetovalec za izdelke

Vsega svetovalca za izdelke je mogoče oblikovati tako, da izpolnjuje posebne zahteve vaše trgovine. Lahko uporabite obstoječe zaslone ali pa vgradite eno od naših strojnih rešitev. Niste prepričani, kateri od treh svetovalcev za izdelke je najprimernejši za vašo aplikacijo in ali vaša obstoječa infrastruktura zadostuje? Z veseljem vam bomo svetovali in ustvarili koncept po vaši želji.

Strojna oprema za digitalno sporočanje in svetovalec za izdelke: Digitalna oglasna tabla

Iščete tudi pravo strojno rešitev za svetovalca za izdelke ali celo kot samostojno rešitev digitalnega označevanja v trgovini? V tem primeru je digitalna oglasna tabla pravi izdelek za vas. Digitalna oglasna tabla, ki pritegne pozornost že na vhodu, je primerna za najrazličnejše maloprodajne sektorje (hotelirstvo, trgovina z živili, trgovina z elektroniko, pekarna, mesnica). Ker je za rešitve AISS značilen intuitivni CMS, je mogoče interaktivno vsebino na digitalni oglasni tabli takoj predvajati na različnih lokacijah in jo uporabiti kot dodatno strojno opremo svetovalca za izdelke.

Želite izvedeti več o digitalni oglasni tabli? Kliknite na spodnji gumb in ugotovite, kako jo lahko uporabite za interaktivno posredovanje informacij ali kot usmerjevalnik in privlačno marketinško orodje za svojo trgovino.