Digitalno označevanje v podjetju Chile Wein Contor / Wattlers Wein Welt

Ekipa podjetja "Chile Wein Contor / Wattlers Wein Welt" je že več kot 30 let odlična kontaktna točka za gurmane in poznavalce vina. Vina iz Čila ter sorte iz Argentine, Nemčije, Italije, Portugalske, Španije, Francije, Avstrije in Švice se prodajajo tako prek spleta kot v skrbno opremljeni trgovini v Zülpichu pri Kölnu (Severna Porta). Na voljo je tudi dobra izbira žganih pijač z vsega sveta. Širok izbor dobrot dopolnjujejo okusne omake, testenine, vrste kisov in olj.

Ker je bila izbira vedno večja, je podjetje "Chile Wein Contor / Wattlers Wein Welt" iskalo rešitev, da ekipi ne bi bilo več treba ročno označevati številnih delikatesnih izdelkov. e-shelf-labels je izstopal kot posebej pozoren in zanesljiv ponudnik elektronskih etiket s cenami, ki je z veseljem rešil težavo. Cilj je bil, da se z uporabo digitalnih cenovnih nalepk konča dolgočasno pisanje majhnih napisov na police v trgovini. V primeru posebnih ponudb in splošnih sprememb cen jih je mogoče tudi samodejno posodobiti ob vsaki spremembi v okviru digitalnega upravljanja blaga ali spletne trgovine. Sredi pandemije korone so bile vse priprave na projekt uspešno organizirane na daljavo. Po prvem sestanku na kraju samem se je elektronsko označevanje cen v trgovini lahko hitro začelo. Zdaj sistem prodajni ekipi ponuja 1 500 digitalnih etiket s pripadajočo dostopno točko in programsko opremo.

2,2-palčne etikete za uporabo na policah

Ker se cene pogosto spreminjajo, zlasti pri prodaji živil, in ker je družba Chile Wein Contor / Wattlers Wein Welt želela v svoji lokalni trgovini in spletni trgovini vedno prikazovati enake cene, je podjetje e-shelf-labels priporočilo uporabo etiket VUSION proizvajalca SES-imagotag. Zaradi enotne velikosti in lahko berljivega zaslona, ki meri 2,2 palca, so lahko vse vrste informacij prikazane v črni, beli in rdeči barvi. Upoštevati in navesti je mogoče tudi vse potrebne obvezne informacije v trgovini z živili, kot so osnovne cene (cena na liter ali kilogram) ali poreklo blaga. Podjetje Chile Wein Contor / Wattlers Wein Welt uporablja digitalne cenike neposredno na polici prek vodil, pritrjenih na sprednji strani, uporablja pa tudi posebne rešitve za pritrjevanje na odprtih vitrinah in steklenicah vina, ki so predstavljene vodoravno. Spremembe cen pri upravljanju blaga so zdaj v trgovini in na spletu posodobljene v nekaj trenutkih.

PRAKTIČNA UPORABA IN ZANESLJIVA REŠITEV

Kadar imamo posebne ponudbe ali spremembe cen na splošno, smo včasih majhne nalepke in cenike pisali ročno. To ni več izvedljivo zaradi široke ponudbe izdelkov, ki je vedno večja. Zdaj lahko spremljamo, kdaj izdelek manjka na polici. Če spremenimo cene v digitalnem upravljanju blaga, se v nekaj minutah spremenijo tudi v trgovini in na etiketah. Najeli bi elektronske etikete na policah in ponovno naročali pri njih.– Christian Schmitz, IT-administrator v podjetju Chile Wein Contor / Wattlers Wein Welt