Digitalno označevanje cen v trgovini z živili za winklerswurst

Lastnik Klaus Winkler kot proizvajalec transilvanskih in romunskih dobrot skupaj z ekipo vodi podjetje winklerswurst. Trgovec s sedežem v Rheda-Wiedenbrücku v Severnem Porenju-Vestfaliji prodaja svoje klobase in druge specialitete prek spletne trgovine ter na drobno in debelo. Poleg tega podjetje winklerswurst svoje prehrambene izdelke ponuja strankam na kraju samem v neposredni prodaji.

Podjetje winklerswurst se je odločilo za uporabo elektronskih cenovnih nalepk, da bi neposredna prodaja postala sodobnejša in bolj digitalna, hkrati pa bi zmanjšalo obseg dela pri nekaterih procesih in ustvarilo enotnost pri označevanju cen. Ko je podjetje winklerswurst iskalo trgovca za elektronsko označevanje cen, ki deluje tudi kot svetovalec in nudi pomoč pri uvajanju individualnih digitalnih rešitev, je naletelo na etikete e-shelf-labels. Prepričalo jih je med drugim dejstvo, da e-shelf-labels posebej ustreza potrebam strank in služi različnim panogam in podjetjem ne glede na njihovo velikost. Podjetje winklerswurst je za opremo samopostrežnih hladilnih in zamrznjenih polic, različnih tipov običajnih polic in pulta s svežimi živili potrebovalo približno 1.000 elektronskih nalepk. Ta cilj je bil uspešno dosežen v sodelovanju s sistemom e-shelf-labels. Medtem je celotna trgovina opremljena z elektronskimi etiketami na policah.

2,6-palčne in 3,7-palčne etikete za uporabo v neposredni prodaji

Zaradi možnosti dodajanja novih artiklov ter prilagodljivega in enostavnega spreminjanja cen so bile izbrane etikete VUSION podjetja SES-imagotag. Serijo VUSION kot trajnostno rešitev za označevanje v industriji in trgovini odlikujeta sodobna zasnova in vsestranske možnosti uporabe. Elektronske etikete za police so še posebej priljubljene v maloprodajnem sektorju. Tudi na manjših etiketah lahko brez težav prikažete vse informacije o izdelku, kot so cena, ime, količina in druge informacije. Poleg tega lahko prikažete QR ali črtne kode. V neposredni prodaji winklerswursta se digitalne etikete s cenami v velikosti 2,6 in 3,7 palca uporabljajo za označevanje na pultih in policah. Elektronske etikete se upravljajo na kraju samem in so povezane z lastnim sistemom podjetja za upravljanje blaga. To pomeni, da se lahko spremembe cen v nekaj sekundah prenesejo na cenovne oznake ali se povežejo novi članki. Namestitev in nastavitev elektronskih cenovnih nalepk je bila po navodilih podjetja e-shelf-labels izvedena brez težav.

Strokovno svetovanje in ustrezna rešitev

"Zahvaljujoč strokovnemu svetovanju podjetja e-shelf-labels so nam pomagali pri izbiri velikosti oznak in opremi posameznih oznak ter nam omogočili, da smo našli prave oznake za naše police in pult s svežimi živili. Možnost uporabe obstoječih izkušenj je velika prednost ter prihranek časa in denarja. Še enkrat bi se odločili za storitve podjetja e-shelf-labels." – Phil Beckord, trgovec v e-trgovini, winklerswurst GmbH & Co. KG

Podjetje winklerswurst je s pomočjo sistema e-shelf-labels našlo pravo digitalno rešitev za označevanje svojih trgovin, pri čemer so mu svetovali glede vseh vprašanj v zvezi s tehnologijo, zagonom in namestitvijo. Z uporabo digitalnih cenovnih nalepk bi lahko trgovino posodobili za neposredno prodajo živil. Težavno in dolgotrajno označevanje in spreminjanje cen je zdaj stvar preteklosti.